Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren (p2).
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Tomeloze inzet en energie

31-08-2018

Hypotheekadviseur weet zich goed in te leven in de situatie en heeft op gedegen en duidelijke wijze onze financiën doorgenomen. Tomeloze inzet en energie van zowel hypotheekadviseur als backoffice om hypotheek op tijd geregeld te krijgen.

Harry en Isabella uit Kapelle over adviseur
Hans Borremans

Doen alles aan een goede en snelle afwikkeling

15-10-2018

Een hele goeie ervaring met Yourhypotheek. Altijd heel snel een reactie. Staat altijd klaar voor alle vragen. Heel persoonlijk je bent geen nummertje. Doen alles aan een goede en snelle afwikkeling. Vakkundig en erg klantvriendelijk. Zelfs ook in prive tijd is men bereid zaken op te pakken als dit ten goede is van de klant. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.


Mevr. Verstegen uit Alphen Aan den rijn over adviseur
Hans Borremans

Ik zou hem zeker aanbevelen

03-09-2018

Graag wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over het kontakt met de heer Borremans. Hij heeft mij op het gebied van hypotheken een stuk wijzer gemaakt. Ik kon met alle vragen bij hem terecht en kreeg iedere keer vrij snel en duidelijke antwoorden. Kortom, ik heb het als een plezierig kontakt ervaren. Ik zal hem zeker als hypotheekadviseur aan bevelen.
Ineke Balm-Veldkamp uit Dordrecht over adviseur
Hans Borremans

Hij zorgt voor het product wat het beste bij je past

09-09-2018

Goede ervaring opgedaan met Dhr Joore. In een informele sfeer veel informatie uitgewisseld. Eric weet prima aan te geven waar je op moet letten, en waar je wel en niet moet wezen. Kies niet voor de goedkoopste maar voor het beste totaal plaatje, is zijn motto. Prima samenwerking met Eric. Hij zorgt voor het product wat het best bij je past.MCW Groenewegen uit Sirjansland over adviseur
Eric Joore

Super begeleiding

06-09-2018

Eric joore heeft ons super begeleidt, ik zou hem zeker aanraden.

Van den Burg uit Zoetermeer over adviseur
Eric Joore

Veel persoonlijke aandacht

01-09-2018

Ik vind Hans een top adviseur. Veel persoonlijke aandacht voor zijn cliënten. Heb heb als erg prettig ervaren in voor mij een hele moeilijke periode.Dhr. van Dijk uit Rotterdam over adviseur
Hans Borremans

Wij geven een 10

08-09-2018

Wij geven een 10 aan Hans Borremans die met zijn geweldige inzet en kennis ons op 70-jarige leeftijd een aantrekkelijke hypotheek heeft kunnen verzorgen. Onze dank is groot.


N. de Valk uit Zevenbergen over adviseur
Hans Borremans

BEOORDELINGEN PAGINA 1 | BEOORDELINGEN PAGINA 3