Beoordelingen van Eric Joore (Yourhypotheek - E. Joore Advies).
Heeft u reeds ervaring met Eric Joore? Laat dan een beoordeling achter.

Bijzonder bekwaam

19-07-2019

Ik ben erg goed geholpen door meneer Eric Joore. Hij is bijzonder bekwaam, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt echt de tijd voor je. Erg prettig!




J. Koster uit Landsmeer over adviseur Eric Joore

Geweldig geholpen

18-07-2019

Eric heeft mij vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. In de loop der tijd had ik 4 verschillende hypotheken afgeslopen met verschillende looptijden en aflos methoden. Hij heeft van deze wirwar een overzichtelijk geheel gemaakt.




Andrew Bertels uit Nieuw-Lekkerland over adviseur Eric Joore

Bevlogen en deskundig

23-06-2019

Een bevlogen en deskundig iemand. Hij durft je ook wel enthousiast te maken met zijn advies en dit vooral omdat na zijn uitleg pas duidelijk wordt wat er allemaal in jouw specifieke situatie voor mogelijkheden zijn. Hij is perfect de afspraken nagekomen naar de bank en notaris. Voor ons was dat om onze stenen te verzilveren met een overwaarde hypotheek om ons huis 70+proof te maken en nog geld over te houden voor leuke dingen. Nu doen want de rente is abnormaal laag, de overwaarde is hoog en met een adviseur als Eric zijn er alleen maar winnaars!! Het was te gek Eric.




I en B v G uit Nieuwkuijk over adviseur Eric Joore

In ong. 1 jaar terugverdiend

18-06-2019

Ik ben zeer tevreden over hoe dhr Joore van Yourhypotheek de oversluiting van mijn hypotheek heeft geregeld. Het geld wat de bemiddeling kostte ga ik in ongeveer 1 jaar terug verdienen, daarna alleen maar goedkoper uit met de veel lagere rente.Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik bij de goedkoopste notaris terecht kon. Alles prima geregeld.




J.W. Schelling uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Alles prima afgehandeld

12-06-2019

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij gehad hebben van onze adviseur, alles prima afgehandeld. Bedankt.




Alie Schellenbach uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Topvent!

11-06-2019

Naast dat Eric Joore een aardige vent is en net als ik recht voor z'n raap, heeft Eric mij een topadvies gegeven! Doordat hij met mij meedacht heb ik nu een betere hypotheek en lagere maandlasten. Topvent!!




Remco Versluis uit Gouda over adviseur Eric Joore

Helder en open in communicatie

08-06-2019

Op zoek naar een goed advies voor wat betreft het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? dan heb je aan Eric Joore een prima kerel. Hij is helder en open in zijn communicatie en komt met goede en praktische tips. inmiddels hebben wij het traject van oversluiten net achter de rug en zijn zeer tevreden met hoe Eric (uiteraard met zijn collega's) het helemaal hebben begeleid. Nogmaals bedankt!




Robert Huisman uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Bijzonder snel

09-05-2019

Eric Joore is een enthousiaste, daadkrachtige en deskundig adviseur. Hij heeft mij geholpen met advies en daarmee werd ik bijzonder snel geholpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden.




Pieter Spooren uit Rosmalen over adviseur Eric Joore

Geknipt voor het vak

04-05-2019

Eric Joore is geknipt voor het vak als adviseur. Hij is vriendelijk, bekwaam en niet opdringerig. Naast zijn correcte verschijning komt hij over als iemand die mensen op maat helpt en altijd bereidt is zaken goed uit te leggen als het nodig is.




Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Een 9,9 omdat niemand perfect is :-)

03-05-2019

Zeer tevreden over uw adviseur Eric Joore. Is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Is aangenaam om zaken mee te doen. Legt alles duidelijk uit Kortom een zeer goede adviseur die zijn vak goed verstaat Doet echt moeite voor zijn klant. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan is het een 9,9 omdat niemand perfect is :).







JC Groene uit Lewedorp over adviseur Eric Joore

Veel kennis en plezierig

29-04-2019

Afspraken liepen als gepland. Veel kennis in huis. Plezierig in omgang.







Ben Overvliet uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

05-04-2019

Uitstekende begeleiding en voldoende back-up.







FV uit Roosendaal over adviseur Eric Joore

Goed en snel geholpen

06-03-2019

We zijn heel goed en snel geholpen. Zeker een aanrader.







Sheila uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Niet opdringerig

15-02-2019

Had plannen de hypotheek over te sluiten ,waar ik door eric joore ben geholpen het was heel prettig om door hem geholpen te worden hij is meedenkend en zeker niet opdringerig vond het heel plezierig om door hem geholpen te zijn.




N. Appel uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Erg aangenaam

01-02-2019

Mijn ervaring met YourHypotheek adviseur was erg aangenaam. Hij kwam betrouwbaar en professioneel over, en de samenwerking was fijn met prima contact!




M.W. Kosior uit Hellevoetsluits over adviseur Eric Joore

's Avonds afspreken ideaal

21-01-2019

De afspraken met onze adviseur vonden elke keer 's avonds plaats, wat voor ons ideaal was. Ook konden we de adviseur makkelijk bereiken en werden onze vragen snel behandeld. We zijn erg blij met de gekregen adviezen en kijken erg uit naar het moment dat we eindelijk in ons huis kunnen gaan wonen. Bedankt voor de hulp bij het regelen van onze hypotheek!




Maaike uit Ridderkerk over adviseur Eric Joore

Bedankt voor alles!

01-01-2019

Gister dan eindelijk de sleutels van ons huis in ontvangst mogen nemen! Eric en Zorica, bedankt voor alles!!!




S. Bashiri uit Tilburg over adviseur Eric Joore

Realistische opties voorgelegd

31-12-2018

Wij hebben Dhr. E. Joore ervaren als een adviseur met voldoende kennis en kan hij deze helder overbrengen, en gebaseerd op onze wensen, realistische opties voorleggen. Zodoende zijn wij overgestapt van hypotheekverstrekker.




Anoniem uit Dinther over adviseur Eric Joore

Dik tevreden

31-12-2018

Wij zijn dik tevreden met de manier waarop Eric ons begeleid heeft bij de oversluiting naar een nieuwe hypotheekverstrekker. In de adviesverlening heeft hij goed rekening gehouden met onze persoonlijke situatie, zodat we onze kinderen de komende jaren onbezorgd kunnen laten studeren. Top!




Dhr. Bogaert uit Zierikzee over adviseur Eric Joore

We kunnen niet anders dan tevreden zijn

28-12-2018

Dhr. Joore heeft ons naar alle tevredenheid van advies voorzien. We hebben onze financiële situatie een stuk duidelijker, in positieve zin. We kunnen niet anders dan tevreden zijn.







Toine en Diana Mies uit Breda over adviseur Eric Joore

Vooral heel eerlijk

04-12-2018

Prima gesprek, vooral heel eerlijk. Laat een goede indruk achter.







Dhr. P.C.Tabbernee uit Hellevoetsluis over adviseur Eric Joore

We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen

01-11-2018

Onlangs heeft Eric Joore onze hypotheek verzorgt zodat wij onze wens in vervulling zagen gaan. Een eengezinswoning met tuin en ruimte voldoende. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Van de adviezen tot aan de afwikkeling bij de notaris. We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen.










Dhr. van Voorst uit Ewijk over adviseur Eric Joore

Hij zorgt voor het product wat het beste bij je past

09-09-2018

Goede ervaring opgedaan met Dhr Joore. In een informele sfeer veel informatie uitgewisseld. Eric weet prima aan te geven waar je op moet letten, en waar je wel en niet moet wezen. Kies niet voor de goedkoopste maar voor het beste totaal plaatje, is zijn motto. Prima samenwerking met Eric. Hij zorgt voor het product wat het best bij je past.








MCW Groenewegen uit Sirjansland over adviseur
Eric Joore

Fijne open gesprekken met duidelijke uitleg

14-10-2018

Eric Joore heeft contact met ons opgenomen n.a.v. onze online aanvraag en wij hebben ook direct met hem een afspraak gepland. Eerste persoonlijke contact vonden wij direct erg toegankelijk en gaf ons de indruk dat hij niet even snel een hypotheekje wilde verkopen. Fijne open gesprekken gehad met duidelijke uitleg en goede adviezen (bv wbt notarissen) en wat de mogelijkheden waren voor ons en wat dus het meest gunstig zou zijn. Ook de vervolgafspraken verliepen fijn. Wij zullen Eric dan ook zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.


Jan en Lilianne Stommels uit Vianen over adviseur
Eric Joore

Op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitleg gekregen

17-08-2018

De hypotheekadviseur Eric Joore is toen langs gekomen n.a.v. onze online aanvraag en hij heeft op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitgelegd wat de mogelijkheden waren om de overwaarde van ons huis te gebruiken om het mogelijk te maken dat onze zoon een hypotheek voor een woning kan krijgen. Tijdens de looptijd van beide hypotheken heeft er een goede communicatie plaatsgevonden. Wij konden hem altijd bellen of een e-mail sturen met onze vragen. Dhr. Eric Joore zouden wij zeker adviseren bij andere personen.


Dhr. van der Linden uit Hoek van Holland over adviseur Eric Joore

Super begeleiding

06-09-2018

Eric joore heeft ons super begeleidt, ik zou hem zeker aanraden.





Van den Burg uit Zoetermeer over adviseur
Eric Joore