Beoordelingen van Hans Borremans (YourHypotheek - Borremans Financieel Advies).
Heeft u reeds ervaring met Hans Borremans? Laat dan een beoordeling achter.

Zeer tevreden

22-07-2019

Goed, snel en netjes geholpen.




Bruinenberg uit Binnenmaas over adviseur Hans Borremans

Fijne vent en erg behulpzaam

22-07-2019

Wij zijn over de heer Hans Borremans erg tevreden daar waneer ik ook iets vraag hij gelijk actie onderneemt. Al is dat laat op de avond hij staat voor ons altijd gelijk klaar. Tevens is hij voor mij zeer geruststellend als ik weer eens in paniek raak. Het is een fijne vent en erg behulpzaam.




R.A.J van Westreenen uit Den Haag over adviseur Hans Borremans

Top hypotheekadviseur!

22-07-2019

Wij hebben hele goede ervaringen het Hans Borremans. Denkt goed mee, in 1 woord een top hypotheek adviseur!




P. de Heijer uit Spijkenisse over adviseur Hans Borremans

Uitstekend werk

09-05-2019

Hans en de binnendienst hebben hun werk uitstekend gedaan.


Dhr. Hoogendoorn uit Rotterdam over adviseur Hans Borremans

Zeer kundig en betrokken

24-11-2018

Ik heb Hans als zeer kundig en betrokken ervaren. Zaken werden per direct geregeld en bij vragen werd er binnen 'no-time' een antwoord gegeven. Klantvriendelijk, betrokken, kundig en gedreven zijn de sleutelwoorden die hem volgens mij eer aan doen. Bedankt voor de goede zorgen!


Dhr. M. de Waal uit Poortugaal over adviseur Hans Borremans

Doelgericht en vakkundig

21-11-2018

Advies zeer doelgericht, vakkundig en steeds een vinger aan de pols tijdens begeleiding.






Dhr. P.A. v.d. Weiden uit Gorinchem over adviseur Hans Borremans

Gezellig, maar toch heel duidelijk

09-11-2018

Hans heeft ons super geholpen. Gezellige en duidelijke gesprekken aan huis gehad. En ook via de e-mail heb je binnen no time reactie. Zowel hypotheeklasten als verzekeringspremies zijn flink omlaag gegaan in ons geval!




Mevr. van Bracht uit Breda over adviseur Hans Borremans

Tomeloze inzet en energie

31-08-2018

Hypotheekadviseur weet zich goed in te leven in de situatie en heeft op gedegen en duidelijke wijze onze financiën doorgenomen. Tomeloze inzet en energie van zowel hypotheekadviseur als backoffice om hypotheek op tijd geregeld te krijgen.





Harry en Isabella uit Kapelle over adviseur
Hans Borremans

Goede communicatie en een prima advies

31-08-2018

Onze ervaring met onze YourHypotheek adviseur Hans Borremans was zeer positief. We werden uitvoerig geïnformeerd en regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Ook alle vragen die wij hadden heeft hij netjes beantwoord. In onze beleving hebben wij een prima advies gekregen en zijn wij goed geholpen.



Richard en Anneke Holt uit Delft over adviseur
Hans Borremans

Geen gladde praatjes

30-08-2018

Zeer vriendelijke, bereikbare en behulpzame hypotheekadviseur (geen gladde-praatjes-strak-in-pak-persoon). Zeer snelle reactie via email en alle berekeningen i.c.m. wensen duidelijk met ons gecommuniceerd. Bij "problemen" ook bereikbaar om voor oplossingen te zorgen. Zou ik deze hypotheekadviseur (H. Borremens) aanraden aan anderen? Ja zeker!


Manon uit Vlaardingen over adviseur
Hans Borremans

Zeer tevreden, maar had in een kortere tijd gemogen

31-08-2018

Ik was zeer tevreden met de tussenpersoon. Alleen jammer dat het verzamelen van alle informatie zo lang duurde. ik had het geregeld voor mijn ziekenhuisopname zodat alles rond was. Het duurde echter langder voordat de nieuwe rente kon ingaan. Dit vond ik jammer. Bovendien zou ook de taxatie van de woning in de totaalrekening zijn verwerkt, wat niet zo bleek te zijn. Ik moest dus alsog 300 euro overmaken, hetgeen tegenviel. Het zou in een kortere periode geregeld moeten kunnen.

Cora Broersma uit Ridderkerk over adviseur
Hans Borremans

Doen alles aan een goede en snelle afwikkeling

15-10-2018

Een hele goeie ervaring met Yourhypotheek. Altijd heel snel een reactie. Staat altijd klaar voor alle vragen. Heel persoonlijk je bent geen nummertje. Doen alles aan een goede en snelle afwikkeling. Vakkundig en erg klantvriendelijk. Zelfs ook in prive tijd is men bereid zaken op te pakken als dit ten goede is van de klant. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.






Mevr. Verstegen uit Alphen Aan den rijn over adviseur
Hans Borremans

Ik zou hem zeker aanbevelen

03-09-2018

Graag wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over het kontakt met de heer Borremans. Hij heeft mij op het gebied van hypotheken een stuk wijzer gemaakt. Ik kon met alle vragen bij hem terecht en kreeg iedere keer vrij snel en duidelijke antwoorden. Kortom, ik heb het als een plezierig kontakt ervaren. Ik zal hem zeker als hypotheekadviseur aan bevelen.








Ineke Balm-Veldkamp uit Dordrecht over adviseur
Hans Borremans

Veel persoonlijke aandacht

01-09-2018

Ik vind Hans een top adviseur. Veel persoonlijke aandacht voor zijn cliënten. Heb heb als erg prettig ervaren in voor mij een hele moeilijke periode.



Dhr. van Dijk uit Rotterdam over adviseur
Hans Borremans

Wij geven een 10

08-09-2018

Wij geven een 10 aan Hans Borremans die met zijn geweldige inzet en kennis ons op 70-jarige leeftijd een aantrekkelijke hypotheek heeft kunnen verzorgen. Onze dank is groot.


N. de Valk uit Zevenbergen over adviseur
Hans Borremans