Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren.
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Fijne vent en erg behulpzaam

22-07-2019

Wij zijn over de heer Hans Borremans erg tevreden daar waneer ik ook iets vraag hij gelijk actie onderneemt. Al is dat laat op de avond hij staat voor ons altijd gelijk klaar. Tevens is hij voor mij zeer geruststellend als ik weer eens in paniek raak. Het is een fijne vent en erg behulpzaam.




R.A.J van Westreenen uit Den Haag over adviseur Hans Borremans

Top hypotheekadviseur!

22-07-2019

Wij hebben hele goede ervaringen het Hans Borremans. Denkt goed mee, in 1 woord een top hypotheek adviseur!




P. de Heijer uit Spijkenisse over adviseur Hans Borremans

Bijzonder bekwaam

19-07-2019

Ik ben erg goed geholpen door meneer Eric Joore. Hij is bijzonder bekwaam, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt echt de tijd voor je. Erg prettig!




J. Koster uit Landsmeer over adviseur Eric Joore

Geweldig geholpen

18-07-2019

Eric heeft mij vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. In de loop der tijd had ik 4 verschillende hypotheken afgeslopen met verschillende looptijden en aflos methoden. Hij heeft van deze wirwar een overzichtelijk geheel gemaakt.




Andrew Bertels uit Nieuw-Lekkerland over adviseur Eric Joore

Bevlogen en deskundig

23-06-2019

Een bevlogen en deskundig iemand. Hij durft je ook wel enthousiast te maken met zijn advies en dit vooral omdat na zijn uitleg pas duidelijk wordt wat er allemaal in jouw specifieke situatie voor mogelijkheden zijn. Hij is perfect de afspraken nagekomen naar de bank en notaris. Voor ons was dat om onze stenen te verzilveren met een overwaarde hypotheek om ons huis 70+proof te maken en nog geld over te houden voor leuke dingen. Nu doen want de rente is abnormaal laag, de overwaarde is hoog en met een adviseur als Eric zijn er alleen maar winnaars!! Het was te gek Eric.




I en B v G uit Nieuwkuijk over adviseur Eric Joore

In ong. 1 jaar terugverdiend

18-06-2019

Ik ben zeer tevreden over hoe dhr Joore van Yourhypotheek de oversluiting van mijn hypotheek heeft geregeld. Het geld wat de bemiddeling kostte ga ik in ongeveer 1 jaar terug verdienen, daarna alleen maar goedkoper uit met de veel lagere rente.Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik bij de goedkoopste notaris terecht kon. Alles prima geregeld.




J.W. Schelling uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Alles prima afgehandeld

12-06-2019

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij gehad hebben van onze adviseur, alles prima afgehandeld. Bedankt.




Alie Schellenbach uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

22-07-2019

Goed, snel en netjes geholpen.




Bruinenberg uit Binnenmaas over adviseur Hans Borremans

Topvent!

11-06-2019

Naast dat Eric Joore een aardige vent is en net als ik recht voor z'n raap, heeft Eric mij een topadvies gegeven! Doordat hij met mij meedacht heb ik nu een betere hypotheek en lagere maandlasten. Topvent!!




Remco Versluis uit Gouda over adviseur Eric Joore

Helder en open in communicatie

08-06-2019

Op zoek naar een goed advies voor wat betreft het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? dan heb je aan Eric Joore een prima kerel. Hij is helder en open in zijn communicatie en komt met goede en praktische tips. inmiddels hebben wij het traject van oversluiten net achter de rug en zijn zeer tevreden met hoe Eric (uiteraard met zijn collega's) het helemaal hebben begeleid. Nogmaals bedankt!




Robert Huisman uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Bijzonder snel

09-05-2019

Eric Joore is een enthousiaste, daadkrachtige en deskundig adviseur. Hij heeft mij geholpen met advies en daarmee werd ik bijzonder snel geholpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden.




Pieter Spooren uit Rosmalen over adviseur Eric Joore

Uitstekend werk

09-05-2019

Hans en de binnendienst hebben hun werk uitstekend gedaan.


Dhr. Hoogendoorn uit Rotterdam over adviseur Hans Borremans

Eerlijk, duidelijk en nam de tijd

05-05-2019

Patrick Jepma heeft ons goed inzicht gegeven in onze mogelijkheden en is gedegen met onze wensen aan de slag gegaan. Hij was eerlijk, duidelijk, nam tijd voor ons, was goed te bereiken en stelde ons op bepaalde momenten gerust. Dit alles maakte dat wij veel vertrouwen in hem hadden met uiteindelijk een positief resultaat !




Rob van der Velde uit St. Jacobiparochie over adviseur Patrick Jepma

Geknipt voor het vak

04-05-2019

Eric Joore is geknipt voor het vak als adviseur. Hij is vriendelijk, bekwaam en niet opdringerig. Naast zijn correcte verschijning komt hij over als iemand die mensen op maat helpt en altijd bereidt is zaken goed uit te leggen als het nodig is.




Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Een 9,9 omdat niemand perfect is :-)

03-05-2019

Zeer tevreden over uw adviseur Eric Joore. Is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Is aangenaam om zaken mee te doen. Legt alles duidelijk uit Kortom een zeer goede adviseur die zijn vak goed verstaat Doet echt moeite voor zijn klant. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan is het een 9,9 omdat niemand perfect is :).







JC Groene uit Lewedorp over adviseur Eric Joore

Goed en snel geholpen

02-05-2019

Beste Patrick, je hebt ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden kopen. Dit leek voor ons niet meer mogelijk, maar je hebt financieel maatwerk geleverd, daarnaast heb je zelfs tussen ons en de verkoopmakelaar bemiddeld.

Wij zijn je ontzettend dankbaar voor al je inzet, we raden jou bij iedereen die het maar wil horen aan.





Hille de J en Anneke K uit Oldemarkt over adviseur Patrick Jepma

Veel kennis en plezierig

29-04-2019

Afspraken liepen als gepland. Veel kennis in huis. Plezierig in omgang.







Ben Overvliet uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

05-04-2019

Uitstekende begeleiding en voldoende back-up.







FV uit Roosendaal over adviseur Eric Joore

Niet opdringerig

15-02-2019

Had plannen de hypotheek over te sluiten ,waar ik door eric joore ben geholpen het was heel prettig om door hem geholpen te worden hij is meedenkend en zeker niet opdringerig vond het heel plezierig om door hem geholpen te zijn.




N. Appel uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Vooral heel eerlijk

04-12-2018

Prima gesprek, vooral heel eerlijk. Laat een goede indruk achter.







Dhr. P.C.Tabbernee uit Hellevoetsluis over adviseur Eric Joore

Zeer kundig en betrokken

24-11-2018

Ik heb Hans als zeer kundig en betrokken ervaren. Zaken werden per direct geregeld en bij vragen werd er binnen 'no-time' een antwoord gegeven. Klantvriendelijk, betrokken, kundig en gedreven zijn de sleutelwoorden die hem volgens mij eer aan doen. Bedankt voor de goede zorgen!


Dhr. M. de Waal uit Poortugaal over adviseur Hans Borremans

Doelgericht en vakkundig

21-11-2018

Advies zeer doelgericht, vakkundig en steeds een vinger aan de pols tijdens begeleiding.






Dhr. P.A. v.d. Weiden uit Gorinchem over adviseur Hans Borremans

We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen

01-11-2018

Onlangs heeft Eric Joore onze hypotheek verzorgt zodat wij onze wens in vervulling zagen gaan. Een eengezinswoning met tuin en ruimte voldoende. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Van de adviezen tot aan de afwikkeling bij de notaris. We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen.




Dhr. van Voorst uit Ewijk over adviseur Eric Joore

Gezellig, maar toch heel duidelijk

09-11-2018

Hans heeft ons super geholpen. Gezellige en duidelijke gesprekken aan huis gehad. En ook via de e-mail heb je binnen no time reactie. Zowel hypotheeklasten als verzekeringspremies zijn flink omlaag gegaan in ons geval!




Mevr. van Bracht uit Breda over adviseur Hans Borremans

Goede communicatie en een prima advies

31-08-2018

Onze ervaring met onze YourHypotheek adviseur Hans Borremans was zeer positief. We werden uitvoerig geïnformeerd en regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Ook alle vragen die wij hadden heeft hij netjes beantwoord. In onze beleving hebben wij een prima advies gekregen en zijn wij goed geholpen.



Richard en Anneke Holt uit Delft over adviseur
Hans Borremans

Zeer tevreden, maar had in een kortere tijd gemogen

31-08-2018

Ik was zeer tevreden met de tussenpersoon. Alleen jammer dat het verzamelen van alle informatie zo lang duurde. ik had het geregeld voor mijn ziekenhuisopname zodat alles rond was. Het duurde echter langder voordat de nieuwe rente kon ingaan. Dit vond ik jammer. Bovendien zou ook de taxatie van de woning in de totaalrekening zijn verwerkt, wat niet zo bleek te zijn. Ik moest dus alsog 300 euro overmaken, hetgeen tegenviel. Het zou in een kortere periode geregeld moeten kunnen.


Cora Broersma uit Ridderkerk over adviseur
Hans Borremans

Fijne open gesprekken met duidelijke uitleg

14-10-2018

Eric Joore heeft contact met ons opgenomen n.a.v. onze online aanvraag en wij hebben ook direct met hem een afspraak gepland. Eerste persoonlijke contact vonden wij direct erg toegankelijk en gaf ons de indruk dat hij niet even snel een hypotheekje wilde verkopen. Fijne open gesprekken gehad met duidelijke uitleg en goede adviezen (bv wbt notarissen) en wat de mogelijkheden waren voor ons en wat dus het meest gunstig zou zijn. Ook de vervolgafspraken verliepen fijn. Wij zullen Eric dan ook zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.


Jan en Lilianne Stommels uit Vianen over adviseur
Eric Joore

Op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitleg gekregen

17-08-2018

De hypotheekadviseur Eric Joore is toen langs gekomen n.a.v. onze online aanvraag en hij heeft op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitgelegd wat de mogelijkheden waren om de overwaarde van ons huis te gebruiken om het mogelijk te maken dat onze zoon een hypotheek voor een woning kan krijgen. Tijdens de looptijd van beide hypotheken heeft er een goede communicatie plaatsgevonden. Wij konden hem altijd bellen of een e-mail sturen met onze vragen. Dhr. Eric Joore zouden wij zeker adviseren bij andere personen.


Dhr. van der Linden uit Hoek van Holland over adviseur Eric Joore

BEOORDELINGEN PAGINA 2