Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren (p2).
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Helder

24-05-2023

Wij hebben onlangs een nieuwe woning aangekocht met behulp van Eric en wij zijn ontzettend tevreden over zijn diensten. Alles is helder en duidelijk uitgelegd. Pluspunten: - Eric is heel snel en altijd goed bereikbaar. - Eric zijn service gaat verder dan het 'basis' hypotheekadvies. Je kan met al je vragen bij hem terecht rondom de aankoop van een woning en hij zal altijd goede tips hebben.




Linda Nederlof uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Gelijk antwoord

19-04-2023

Hans Borremans kwam bij mij als financieel adviseur voor mijn hypotheek. Nou ik moet zeggen ze hadden geen betere kunnen sturen. Hele fijne man legt alles heel duidelijk uit. En wat heel belangrijk is, je krijgt altijd bij elke vraag gelijk antwoord. Belt of app je binnen de kortste keer terug. Dus je hoeft geen dagen te wachten op antwoord Echt een aanrader.




Ineke Broeren uit Sprundel over adviseur Hans Borremans

Denkt mee

03-04-2023

Eric had ons heel goed geholpen. Toen wij opzoek waren naar een woning, waren we ook opzoek naar een adviseur die met ons mee denkt. Eric heeft zeker met ons mee gedacht, Eric is altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Nam ook de tijd om allee uit te leggen. Wij zijn super dankbaar.




Chris uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Houdt van doorpakken

01-04-2023

Eric heeft ons fantastisch geholpen met het verstrekken van een hypotheek. niet lullen maar poetsen dat is de aanpak van Eric. hij zegt waar het op staat en houdt van doorpakken. Bedankt!




B de Jong uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Denkt goed mee

24-03-2023

Eric is een man die weet waar hij over praat en je ook goed mee denkt. Het is was allemaal lekker snel geregeld dus toppie. Ik heb hem al bij anderen aanbevolen.




A.van der Horst uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Passend advies

17-03-2023

Snelle en prima service. In een moeilijke situatie toch een passend advies gevonden, waarvoor dank.




P. Spiljard uit Waalwijk over adviseur Hans Borremans

Snelle service

26-02-2023

Goede uitleg en vergekijkingen tussen diverse mogelijkheden. Snelle service. Heel goede bereikbaarheid. Zeker aan te bevelen.




P. Steijn uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Professioneel, helder en kordaat

20-02-2023

Bijzonder blij dat Eric Joore mij in het proces van aankopen heeft begeleid en geadviseerd. Van het uitbrengen van een bod tot een kritische noot naar de makelaar naar het meedenken in mijn toekomstplannen. Altijd telefonisch bereikbaar, avonden en weekenden, komt fysiek langs wanneer nodig en geen vraag is teveel. Dankjewel Eric, je bent professioneel, helder en kordaat. Met alle vertrouwen wellicht tot in de toekomst!




Tara Klasens uit Brielle over adviseur Eric Joore

Meteen vertrouwd

16-02-2023

Ik heb met Eric goed zaken kunnen doen. Alleen dat er zoveel kwam kijken om een extra hypotheek te krijgen, had ik niet verwacht. Allemaal kosten voor niets. Maar dat ging buiten de schuld van Eric om. En gelukkig… er werd niet alleen over de af te sluiten hypotheek gepraat. Daardoor voelde het meteen vertrouwd aan. Hierbij mijn dank voor de adviezen.




Wout Deelen uit Krimpen aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Zeer dankbaar

17-01-2023

Eric Joore heeft ons geholpen met een nieuwe hypotheek en een overbruggingshypotheek. We zijn hem zeer dankbaar voor het meedenken en de vaart die hij erin houdt. Hij is heel secuur en je mag hem altijd bellen. Van harte aanbevolen!




Janssen uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Het beste aanbod

04-01-2023

Zeer prettige hypotheekadviseur om mee samen te werken. Zoals hij zelf werkt is hij ten aller tijden te bereiken en dat was merkbaar. Recht voor z'n raap, een doorpakker en toont lef. Duidelijk merkbaar dat Eric al jaren ervaring heeft binnen deze branche. Hij kent alle mazen in de wet en biedt hierdoor de klant het beste aanbod. Ik raad Eric aan bij een ieder die een huis wilt kopen.




Jordi Ladenius uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Top bemiddelaar

30-12-2022

Andermaal top bemiddeling! Kan iedereen Eric Joure op zeker aanbevelen. Top bemiddelaar en bovendien een top gast in de omgang. Zeer sociaal en mee denkend.




Fred en Miranda Steenbergen uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Vlot

28-12-2022

Het oversluiten van de hypotheek was vlot en prima geregeld.




H.K.Selter uit Nieuwerkerk over adviseur Eric Joore

Goed verlopen

12-12-2022

Mijn ervaring met YourHypotheek is prettig en goed verlopen. Uitleg was helder en duidelijk.




Anoniem over adviseur Eric Joore

Erg tevreden

8-12-2022

Erg tevreden over advies en afhandeling van onze hypotheekaanvraag door Eric Joore




Anoniem over adviseur Eric Joore

Zeer goede oplossing

23-11-2022

Eric heeft ons uitstekend geholpen met een beetje gecompliceerde aanvraag. Het was een aanvraag van hypotheek op naam van me beide zonen. Met een stuk aflossing via het erven van de jubelton. Eric heeft het geheel voor ons uit handen genomen en naar onze aller tevredenheid voor ons georganiseerd een met een zeer goede oplossing gekomen. Dank Eric voor je geduld en inzet. En het regelen van alle afspraken om de koop tot een goed einde te brengen.




TVP Ringelberg uit Maassluis over adviseur Eric Joore

vriendelijke en gedreven vakman

9-11-2022

In de periode september - november heeft Eric Joore de oversluiting van mijn hypotheek geregeld. Een deel van de overwaarde is daarbij voor consumptieve besteding vrijgemaakt. Ik heb de heer Joore leren kennen als een vriendelijke en gedreven vakman. Vragen van mijn kant werden altijd snel en duidelijk beantwoord. Dankzij zijn inzet kon de hele klus binnen korte tijd worden geklaard. Ik kan Eric Joore als hypotheek-adviseur zeker aanbevelen.




Anoniem over adviseur Eric Joore

Aanrader

20-10-2022

Hans heeft ons van het begin tot het einde van onze hypotheekaanvraag van goed advies voorzien. Hij is zeer goed in staat om omslachtige en moeilijke materie in makkelijke taal uit te leggen. Wij raden hem zeker aan!




Arco en Laura Molendijk uit Zwijndrecht over adviseur Hans Borremans

Prettig en ongedwongen

20-10-2022

De hypotheek adviseur H. Borremans is een prettige ongedwongen man die je goed adviseert, rustig is en open staat voor een goed gesprek. Daarbij erg onderhoudend en vriendelijk. Prima, niks op aan te merken. En een goede uitleg van de hypotheek in kwestie.




Jan van den Hanenberg uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Deskundig

19-10-2022

Voorzien van deskundig, onafhankelijk advies en vliegensvlugge reacties.




Pamela van Dalen uit Zevenbergschen Hoek over adviseur Hans Borremans

Bedankt

19-10-2022

Top adviseur Eric Joore, prima geholpen met hypotheek en verlagen maandlasten. Fijne samenwerking. Bedankt Eric.




Sarwan Gajadhar uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Perfect geregeld

18-10-2022

Zeer goed advies gekregen en alles verder perfect geregeld. Eric bedankt!




Anoniem over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

12-10-2022

Eric Joore is zeer kundig en altijd bereikbaar. Responstijd nihil. Uitstekende begeleiding bij het aanvraagproces van de hypotheek!




Horward uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Zonder Eric was het niet gelukt

11-10-2022

Wij zijn enorm blij met Eric. Zonder hem was het ons als starter waarschijnlijk niet gelukt om aan een woning te komen. Hij helpt je bij iedere stap van het proces en is je ook regelmatig voor. Een echte aanrader!




Yentel Lanser uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Meedenken

5-10-2022

Eric, heeft ons uitstekend geholpen, niets was te veel, heldere uitleg en voorbeelden. Meedenken en oplossingen bedenken als de beste! 24/7 bereikbaar, snel antwoord op alle vragen. Waar vele het opgeven gaat eric net ff verder. Nee niets dan lof en aanbeveling om eric als adviseur te kiezen! Eric nogmaals bedankt, TOP!




Fam. Declemij uit Hoogvliet over adviseur Eric Joore

Open en direct

5-10-2022

Wij gaan vandaag, 5 oktober naar de notaris om onze extra hypotheek om ons huis nog meer te verduurzamen. Na een slechte ervaring elders was van de kennismaking tot en met vandaag was Eric Joore een verademing! Open, direct en concreet en bovenal deskundig op zijn vakgebied!




Wim en Tonny Jansen uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Zeer professioneel

30-9-2022

Eric heeft ons heel goed geholpen. Zeer professioneel. Komt alle afspraken na. Kan hem altijd bellen met vragen. Zou hem aan iedereen aanbevelen.




Jacobs uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Maat- en vakwerk!

15-9-2022

Van meet af aan, duidelijk en direct bij ons thuis de mogelijkheden besproken en na onze keuze en beslissing helder en duidelijk door de benodigde procedures geleid tot en met de notaris!




Wim en Tonny Jansen uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Goed in nakomen van afspraken

14-9-2022

Vanaf het moment van kennismaken tot de afronding van de hypotheek is de begeleiding van de heer Joore heel goed geweest: Hij is heel precies in het nakomen van zijn afspraken, geeft goed advies, is duidelijk in zijn uitleg en hij beantwoordt onze vragen naar wens. Tijdens zijn laatste bezoek heeft hij gezegd met eventuele vragen steeds bij hem terecht te kunnen. Kortom: We hadden een goede samenwerking met de heer Joore waarvoor onze dank.




Familie Doeleman uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Afronding is snel

5-9-2022

Via Seniorenweb zijn wij in contact gekomen met Eric Joore. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen bij het verzilveren van de overwaarde van ons huis. Telefoontjes, vragen en e-mails werden heel correct, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Het hele proces vanaf onze vragen bij het 1ste gesprek tot aan de afronding is snel en zonder problemen verlopen. Het vriendelijke, betrouwbare, onafhankelijke adviseur is in deze tijd zijn geld dubbel en dwars waard. Eric Joore van YourHypotheek maakt dat allemaal waar.




Catharina van Holst uit Bodegraven over adviseur Eric Joore

Altijd beschikbaar

18-8-2022

Ik vond het prettig dat Eric altijd beschikbaar was voor vragen en snel reageerde. Daarbij was het ook fijn dat hij meedacht en ons de verschillende mogelijkheden voorlegde en met ons meedacht.




Niels Sterkenburg uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prettige samenwerking

17-8-2022

De professionele samenwerking met Eric Joore verliep perfect. Verstaat zijn vak goed. Ook op sociaal prima kerel. Bedankt voor het goede advies en de prettige samenwerking. Het verbouwen kan beginnen.




Marco van Eijk uit Moordrecht over adviseur Eric Joore

Ontspannen

12-8-2022

Zeer ingenomen met de soepele, ontspannen manier waarop de heer Joore mijn hypotheek heeft geregeld. Niets dan lof voor deze man die de zaak duidelijk deskundig heeft afgehandeld. Aan alle afspraken heeft hij zich keurig gehouden.




J.Faber uit Heemstede over adviseur Eric Joore

Bekwaam

29-7-2022

Eric heeft goede kennis van zaken en heeft ons heel bekwaam geholpen en geadviseerd. Dank hiervoor!




Peter uit Etten-Leur over adviseur Eric Joore

BEOORDELINGEN PAGINA 1 | BEOORDELINGEN PAGINA 3