Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren (p2).
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Opnieuw ingeschakeld na 10 jaar

27-09-2019

Ongeveer tien jaar geleden hebben wij voor het eerst Eric benaderd om ons te helpen met het afsluiten van een hypotheek en was meteen klik. Alles was zo goed geregeld. Wij zijn zo tevreden dat wij hem dit jaar ook weer ingeschakeld om de hypotheekrente te bekijken. Tjaa, hij heeft het weer gedaan het is allemaal gelukt. Klasse.




Inoel Arifin uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prima betaalbare oplossing

17-09-2019

Wij zijn uiterst tevreden over de inzet van Eric Joore. Hij heeft uitstekend met ons meegedacht en een prima betaalbare oplossing gevonden. Wij kunnen nu gelukkig onze wensen vervullen. Eric nogmaals bedankt!!




Jomar uit Culemborg over adviseur Eric Joore

Fantastisch geholpen!

11-09-2019

Adviseur Eric Joore heeft ons fantastisch geholpen! Van onze vriendin hebben we het telefoonnummer van Hypotheekadviseur Eric Joore gekregen met de mededeling daar eens mee te bellen. Zij was geweldig geholpen en heeft voor haar een enorme lastenverlichting kunnen realiseren. Aanvankelijk vonden wij dat de hypotheek prima was maar waren nieuwsgierig en hebben toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. We zijn blij dat we dit gedaan hebben. Inmiddels zijn onze maandlasten flink naar beneden. Kunnen we een nieuwe keuken aanschaffen, hebben we een hypotheek die overzichtelijk is en de maandlasten staan voor 30 jaar vast! Terwijl we stukken goedkoper uit zijn! Inmiddels is ook mijn broer een tevreden klant en zal en kan ik Eric Joore bij iedereen aanbevelen.




van der Knaap uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Onze droom waargemaakt

02-09-2019

Wij hebben Hans Borremans als adviseur gehad. En zijn er erg blij mee geweest. Ons hoop voor een nieuw huis was opgegeven. Maar Hans heeft ons droom waar gemaakt.




De Raadt uit Dordrecht over adviseur Hans Borremans

Heel vriendelijk

15-08-2019

De heer Joore is heel vriendelijk en weet een hele boel over hypotheken te vertellen.




Renzow uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Geeft je het juiste advies

29-07-2019

Goed geholpen door Eric Joore, staat altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Verstaat zijn vak goed en geeft je het juiste advies.




Gerard uit niet nader te noemen plaats over adviseur Eric Joore

Fijne vent en erg behulpzaam

22-07-2019

Wij zijn over de heer Hans Borremans erg tevreden daar waneer ik ook iets vraag hij gelijk actie onderneemt. Al is dat laat op de avond hij staat voor ons altijd gelijk klaar. Tevens is hij voor mij zeer geruststellend als ik weer eens in paniek raak. Het is een fijne vent en erg behulpzaam.




R.A.J van Westreenen uit Den Haag over adviseur Hans Borremans

Top hypotheekadviseur!

22-07-2019

Wij hebben hele goede ervaringen het Hans Borremans. Denkt goed mee, in 1 woord een top hypotheek adviseur!




P. de Heijer uit Spijkenisse over adviseur Hans Borremans

Bijzonder bekwaam

19-07-2019

Ik ben erg goed geholpen door meneer Eric Joore. Hij is bijzonder bekwaam, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt echt de tijd voor je. Erg prettig!




J. Koster uit Landsmeer over adviseur Eric Joore

Geweldig geholpen

18-07-2019

Eric heeft mij vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. In de loop der tijd had ik 4 verschillende hypotheken afgeslopen met verschillende looptijden en aflos methoden. Hij heeft van deze wirwar een overzichtelijk geheel gemaakt.




Andrew Bertels uit Nieuw-Lekkerland over adviseur Eric Joore

Bevlogen en deskundig

23-06-2019

Een bevlogen en deskundig iemand. Hij durft je ook wel enthousiast te maken met zijn advies en dit vooral omdat na zijn uitleg pas duidelijk wordt wat er allemaal in jouw specifieke situatie voor mogelijkheden zijn. Hij is perfect de afspraken nagekomen naar de bank en notaris. Voor ons was dat om onze stenen te verzilveren met een overwaarde hypotheek om ons huis 70+proof te maken en nog geld over te houden voor leuke dingen. Nu doen want de rente is abnormaal laag, de overwaarde is hoog en met een adviseur als Eric zijn er alleen maar winnaars!! Het was te gek Eric.




I en B v G uit Nieuwkuijk over adviseur Eric Joore

In ong. 1 jaar terugverdiend

18-06-2019

Ik ben zeer tevreden over hoe dhr Joore van Yourhypotheek de oversluiting van mijn hypotheek heeft geregeld. Het geld wat de bemiddeling kostte ga ik in ongeveer 1 jaar terug verdienen, daarna alleen maar goedkoper uit met de veel lagere rente.Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik bij de goedkoopste notaris terecht kon. Alles prima geregeld.




J.W. Schelling uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Alles prima afgehandeld

12-06-2019

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij gehad hebben van onze adviseur, alles prima afgehandeld. Bedankt.




Alie Schellenbach uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

22-07-2019

Goed, snel en netjes geholpen.




Bruinenberg uit Binnenmaas over adviseur Hans Borremans

Topvent!

11-06-2019

Naast dat Eric Joore een aardige vent is en net als ik recht voor z'n raap, heeft Eric mij een topadvies gegeven! Doordat hij met mij meedacht heb ik nu een betere hypotheek en lagere maandlasten. Topvent!!




Remco Versluis uit Gouda over adviseur Eric Joore

Helder en open in communicatie

08-06-2019

Op zoek naar een goed advies voor wat betreft het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? dan heb je aan Eric Joore een prima kerel. Hij is helder en open in zijn communicatie en komt met goede en praktische tips. inmiddels hebben wij het traject van oversluiten net achter de rug en zijn zeer tevreden met hoe Eric (uiteraard met zijn collega's) het helemaal hebben begeleid. Nogmaals bedankt!




Robert Huisman uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Bijzonder snel

09-05-2019

Eric Joore is een enthousiaste, daadkrachtige en deskundig adviseur. Hij heeft mij geholpen met advies en daarmee werd ik bijzonder snel geholpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden.




Pieter Spooren uit Rosmalen over adviseur Eric Joore

Uitstekend werk

09-05-2019

Hans en de binnendienst hebben hun werk uitstekend gedaan.


Dhr. Hoogendoorn uit Rotterdam over adviseur Hans Borremans

Eerlijk, duidelijk en nam de tijd

05-05-2019

Patrick Jepma heeft ons goed inzicht gegeven in onze mogelijkheden en is gedegen met onze wensen aan de slag gegaan. Hij was eerlijk, duidelijk, nam tijd voor ons, was goed te bereiken en stelde ons op bepaalde momenten gerust. Dit alles maakte dat wij veel vertrouwen in hem hadden met uiteindelijk een positief resultaat !




Rob van der Velde uit St. Jacobiparochie over adviseur Patrick Jepma

Geknipt voor het vak

04-05-2019

Eric Joore is geknipt voor het vak als adviseur. Hij is vriendelijk, bekwaam en niet opdringerig. Naast zijn correcte verschijning komt hij over als iemand die mensen op maat helpt en altijd bereidt is zaken goed uit te leggen als het nodig is.




Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Een 9,9 omdat niemand perfect is :-)

03-05-2019

Zeer tevreden over uw adviseur Eric Joore. Is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Is aangenaam om zaken mee te doen. Legt alles duidelijk uit Kortom een zeer goede adviseur die zijn vak goed verstaat Doet echt moeite voor zijn klant. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan is het een 9,9 omdat niemand perfect is :).







JC Groene uit Lewedorp over adviseur Eric Joore

Goed en snel geholpen

02-05-2019

Beste Patrick, je hebt ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden kopen. Dit leek voor ons niet meer mogelijk, maar je hebt financieel maatwerk geleverd, daarnaast heb je zelfs tussen ons en de verkoopmakelaar bemiddeld.

Wij zijn je ontzettend dankbaar voor al je inzet, we raden jou bij iedereen die het maar wil horen aan.





Hille de J en Anneke K uit Oldemarkt over adviseur Patrick Jepma

Veel kennis en plezierig

29-04-2019

Afspraken liepen als gepland. Veel kennis in huis. Plezierig in omgang.







Ben Overvliet uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

05-04-2019

Uitstekende begeleiding en voldoende back-up.







FV uit Roosendaal over adviseur Eric Joore

Niet opdringerig

15-02-2019

Had plannen de hypotheek over te sluiten ,waar ik door eric joore ben geholpen het was heel prettig om door hem geholpen te worden hij is meedenkend en zeker niet opdringerig vond het heel plezierig om door hem geholpen te zijn.




N. Appel uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Vooral heel eerlijk

04-12-2018

Prima gesprek, vooral heel eerlijk. Laat een goede indruk achter.







Dhr. P.C.Tabbernee uit Hellevoetsluis over adviseur Eric Joore

Zeer kundig en betrokken

24-11-2018

Ik heb Hans als zeer kundig en betrokken ervaren. Zaken werden per direct geregeld en bij vragen werd er binnen 'no-time' een antwoord gegeven. Klantvriendelijk, betrokken, kundig en gedreven zijn de sleutelwoorden die hem volgens mij eer aan doen. Bedankt voor de goede zorgen!


Dhr. M. de Waal uit Poortugaal over adviseur Hans Borremans

Doelgericht en vakkundig

21-11-2018

Advies zeer doelgericht, vakkundig en steeds een vinger aan de pols tijdens begeleiding.






Dhr. P.A. v.d. Weiden uit Gorinchem over adviseur Hans Borremans

We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen

01-11-2018

Onlangs heeft Eric Joore onze hypotheek verzorgt zodat wij onze wens in vervulling zagen gaan. Een eengezinswoning met tuin en ruimte voldoende. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Van de adviezen tot aan de afwikkeling bij de notaris. We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen.




Dhr. van Voorst uit Ewijk over adviseur Eric Joore

Gezellig, maar toch heel duidelijk

09-11-2018

Hans heeft ons super geholpen. Gezellige en duidelijke gesprekken aan huis gehad. En ook via de e-mail heb je binnen no time reactie. Zowel hypotheeklasten als verzekeringspremies zijn flink omlaag gegaan in ons geval!




Mevr. van Bracht uit Breda over adviseur Hans Borremans

BEOORDELINGEN PAGINA 1 | BEOORDELINGEN PAGINA 3