Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren (p2).
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Zonder Eric was het niet gelukt

11-10-2022

Wij zijn enorm blij met Eric. Zonder hem was het ons als starter waarschijnlijk niet gelukt om aan een woning te komen. Hij helpt je bij iedere stap van het proces en is je ook regelmatig voor. Een echte aanrader!
Yentel Lanser uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Meedenken

5-10-2022

Eric, heeft ons uitstekend geholpen, niets was te veel, heldere uitleg en voorbeelden. Meedenken en oplossingen bedenken als de beste! 24/7 bereikbaar, snel antwoord op alle vragen. Waar vele het opgeven gaat eric net ff verder. Nee niets dan lof en aanbeveling om eric als adviseur te kiezen! Eric nogmaals bedankt, TOP!
Fam. Declemij uit Hoogvliet over adviseur Eric Joore

Open en direct

5-10-2022

Wij gaan vandaag, 5 oktober naar de notaris om onze extra hypotheek om ons huis nog meer te verduurzamen. Na een slechte ervaring elders was van de kennismaking tot en met vandaag was Eric Joore een verademing! Open, direct en concreet en bovenal deskundig op zijn vakgebied!
Wim en Tonny Jansen uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Zeer professioneel

30-9-2022

Eric heeft ons heel goed geholpen. Zeer professioneel. Komt alle afspraken na. Kan hem altijd bellen met vragen. Zou hem aan iedereen aanbevelen.
Jacobs uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Maat- en vakwerk!

15-9-2022

Van meet af aan, duidelijk en direct bij ons thuis de mogelijkheden besproken en na onze keuze en beslissing helder en duidelijk door de benodigde procedures geleid tot en met de notaris!
Wim en Tonny Jansen uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Goed in nakomen van afspraken

14-9-2022

Vanaf het moment van kennismaken tot de afronding van de hypotheek is de begeleiding van de heer Joore heel goed geweest: Hij is heel precies in het nakomen van zijn afspraken, geeft goed advies, is duidelijk in zijn uitleg en hij beantwoordt onze vragen naar wens. Tijdens zijn laatste bezoek heeft hij gezegd met eventuele vragen steeds bij hem terecht te kunnen. Kortom: We hadden een goede samenwerking met de heer Joore waarvoor onze dank.
Familie Doeleman uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Afronding is snel

5-9-2022

Via Seniorenweb zijn wij in contact gekomen met Eric Joore. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen bij het verzilveren van de overwaarde van ons huis. Telefoontjes, vragen en e-mails werden heel correct, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Het hele proces vanaf onze vragen bij het 1ste gesprek tot aan de afronding is snel en zonder problemen verlopen. Het vriendelijke, betrouwbare, onafhankelijke adviseur is in deze tijd zijn geld dubbel en dwars waard. Eric Joore van YourHypotheek maakt dat allemaal waar.
Catharina van Holst uit Bodegraven over adviseur Eric Joore

Altijd beschikbaar

18-8-2022

Ik vond het prettig dat Eric altijd beschikbaar was voor vragen en snel reageerde. Daarbij was het ook fijn dat hij meedacht en ons de verschillende mogelijkheden voorlegde en met ons meedacht.
Niels Sterkenburg uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prettige samenwerking

17-8-2022

De professionele samenwerking met Eric Joore verliep perfect. Verstaat zijn vak goed. Ook op sociaal prima kerel. Bedankt voor het goede advies en de prettige samenwerking. Het verbouwen kan beginnen.
Marco van Eijk uit Moordrecht over adviseur Eric Joore

Ontspannen

12-8-2022

Zeer ingenomen met de soepele, ontspannen manier waarop de heer Joore mijn hypotheek heeft geregeld. Niets dan lof voor deze man die de zaak duidelijk deskundig heeft afgehandeld. Aan alle afspraken heeft hij zich keurig gehouden.
J.Faber uit Heemstede over adviseur Eric Joore

Bekwaam

29-7-2022

Eric heeft goede kennis van zaken en heeft ons heel bekwaam geholpen en geadviseerd. Dank hiervoor!
Peter uit Etten-Leur over adviseur Eric Joore

Snel en gemakkelijk

20-7-2022

Super bedankt voor alles, Hans! Je bent geweldig. Alles snel en gemakkelijk laten lopen. Ik zal je nummer dan ook zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Tot gauw! Groetjes
Ali Uzun uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Was weer top!

5-7-2022
Alie uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Zeer deskundig

24-6-2022

Met dhr. Eric Joore hebben wij op een heel prettige manier zaken gedaan. Hij is ter zake zeer deskundig en legt de materie heel duidelijk uit. Het contact was zeer vriendelijk, gemoedelijk en alle vragen van onze kant werden goed en duidelijk beantwoord. Kortom: we kunnen iedereen aanraden om met Eric Joore zaken te doen. Hij regelt alle zaken op een fijne, begrijpelijke en vriendelijke manier!
Ad Groenendaal uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Telkens goede adviezen

22-6-2022

Zeer tevreden over de adviezen en uitleg die Eric Joore ons telkens geeft. Wij bevelen hem dan ook graag aan bij onze familie en vrienden. Bij een volgende hypotheek overstap zullen wij hem ook zeker weer benaderen.
Fam Stommels uit Vianen over adviseur Eric Joore

Wegwijs gemaakt

17-6-2022

Wij hebben een zeer goede ervaring met Eric, hij is zeer sociaal en heeft ons zeer goed geadviseerd en wegwijs gemaakt m.b.t. het overzetten van onze hypotheek, waarvoor dank.
Nico van der Linden uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Zet zich 100% voor je in

14-6-2022

Eric Joore top adviseur. Recht door zee. Goede kennis van zaken. Zet zich 100% in voor je. Regelde van a tot z. Waar voor je tijd en geld.
Dannyel van Vliet uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Alles verliep soepel

4-6-2022

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van de diensten van uw adviseur, Eric Joore. Alles verliep soepel, en we zijn dan ook zeer tevreden.
Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Gelijk een klik

21-5-2022

Adviseur Hans Borremans heeft een zeer positieve indruk achtergelaten. Tijdens het kennismakingsgesprek zat er al gelijk een klik. De afspraken die gemaakt werden zijn zeker nagekomen en bijzonder snel. Duidelijke uitleg over de zaken. Een app of mail werd gelijk door Hans beantwoord, zelfs tijdens zijn vakantie. Wij zijn zeer tevreden en zullen dit zeker bij mensen aanbevelen.
Anoniem over adviseur Hans Borremans

Wake up call

18-5-2022

Vandaag zijn we bij de notaris geweest en hebben we onze hypotheek overgesloten. Daardoor hebben wat geld uit onze stenen gehaald. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Een telefoontje van Eric Joore die ons vijf geleden al goed geadviseerde had maakte ons hierop attent. Ook dit keer verliep alles met zijn deskundig advies soepel. Wij zijn erg blij met zijn wake up call.
Herma en Jan Trompert uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Goed verstand

11-5-2022

We hebben met een spontane Eric samengewerkt. Hij heeft ons goed geadviseerd en zaken goed voor ons geregeld. Hij is een persoon met goed verstand van deze hypotheek zaken. Ik beveel hem bij iedereen aan die een hypotheek wil sluiten of oversluiten.
Ron Stuart uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goed advies

15-5-2022

Wij hebben Eric Joore over de vloer gehad gehad. Een fijne kerel die goed advies gaf. En ons prima heeft geholpen en geadviseerd heeft.
Arie de Mik uit Waddinxveen over adviseur Eric Joore

Lagere maandlasten

1-5-2022

Ongevraagd werd contact met mij opgenomen omdat het goedkoper zou kunnen. Na een vrijblijvende berekening bleek dat zeker te kloppen. Afspraken werden gemaakt en alles werd geregeld. Nu heb ik lagere maandlasten + extra financiële ruimte! Mijn dank!
Hans Wiggelinkhuizen uit Nieuwegein over adviseur Eric Joore

Snel

23-4-2022

Door snel te handelen konden we het offerte traject snel afronden en nog profiteren van lage rente, voor er weer forse verhogingen werden doorgevoerd
Menno uit Lekkerkerk over adviseur Eric Joore

Zeer klant gericht

14-4-2022

Mijn ervaring met yourhypotheek liep via Hans borrmans. Hans kwam mij over als zeer capabele adviseur hartelijk en begrip vol. Heeft een hoge mate van kennis en is zeer klant gericht. wat ook een opener was voor mij hoe Hans het mailen tot een kunst heeft verheven in snelheid (reactie) en hoeveelheid. al met al zijn ik en mn vrouw zeer te vrede over het verloop van ons contact met Hans.
Anton Ruedisueli uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Toegankelijk

13-4-2022

Zeer prettig en professioneel contact! Duidelijke uitleg en goed overleg over de diverse mogelijkheden. Toegankelijk, het maakt niet uit wanneer, hoe of om welke reden je contact opneemt, er wordt snel gereageerd en duidelijk beantwoord. De heer Joore is correct, vriendelijk en professioneel. In één woord: een topper!
Ali en Nadia Zarhoni uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prettig in omgang

8-4-2022

Eric is een sympathieke man, toegankelijk en prettig in de omgang. Geeft transparante adviezen. Is open en eerlijk. Denkt mee. Reageert snel op vragen en mails (vaak binnen een uur).
Piek uit Leiden over adviseur Eric Joore

Uitstekend

6-4-2022

Alle service van Eric Joore is uitstekend!
Eldin Garibovic uit Hoogvliet over adviseur Eric Joore

Duidelijk

5-4-2022

Een heel fijn contact en uitleg van de adviseur. Alles was duidelijk. Zeker dit persoon aanbevelen bij andere.
W. v/d Linden uit Hoek van Holland over adviseur Eric Joore

Reageert zeer snel

31-3-2022

Wij zijn vakkundig en snel geholpen door Eric Joore. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert zeer snel. Kortom, we zijn zeer tevreden over zijn werkwijze en kunnen hem zeker aanbevelen.
C. Huigen uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Betrokken en vakkundig

29-3-2022

Onze ervaring is dat Yourhypotheekadviseur Erik een betrokken en vakkundig hypotheekadviseur is, hij heeft ons prima geholpen waar nodig en was zeer betrokken bij onze te maken nieuwe aankomende verhuizing.
Peter van Sundert uit Hoeven over adviseur Eric Joore

Zaken goed en duidelijk opgepakt

24-3-2022

Hans Borremans heeft ons vertrouwen in de hypotheek adviseur weer hersteld. Onze vorige (waar we al 10jr klant waren) wist na 3 maanden nog geen offerte op te stellen. Bij Hans was dit in 1 week geregeld. Deze Bourgondiër doet niet aan kantoortijden. Als je om 20 uur een vraag hebt gesteld via de mail, dan heb je om 20:10 antwoord. Ik verwacht het niet van iemand, maar dat het gebeurt is een ware verademing op het gebiedt van communicatie met elkaar. Daarnaast werden de zaken goed en duidelijk opgepakt en verwerkt. Uiteindelijk zijn we allemaal wijzer geworden van de stap naar Hans toe. Ga zo door!
George uit Maassluis over adviseur Hans Borremans

Formidabele samenwerking

21-3-2022

Wederom hebben wij gekozen voor de diensten van Yourhypotheek, en wat een formidabele samenwerking! Korte lijnen, snelle resultaten, professioneel en persoonlijk contact en dat 24/7. Wij zijn zeer dankbaar voor deze uitstekende service en zouden iedereen Yourhypotheek aanraden!
Peter en Lesley Groenendijk uit Zwijndrecht over adviseur Hans Borremans

BEOORDELINGEN PAGINA 1 | BEOORDELINGEN PAGINA 3