Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren.
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

Betrokken, professioneel en vriendelijk

31-8-2021

Eric Joore van Yourhypotheek heeft mijn financiering geregeld voor de hypotheek van mijn huis. Dit heeft hij erg goed gedaan, hij heeft zich verdiept in mijn financiële situatie en verschillende opties voorgelegd, waar een mooi voorstel uit is gekomen. Alles is nu rond, ben erg tevreden met de service en het persoonlijke advies. Eric is betrokken, professioneel en vriendelijk, beantwoord je vragen op ieder moment van de dag, niets is teveel. Bedankt Eric!!




Menno Gerrets uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Zaken voorelkaar krijgen

25-8-2021

Met Eric Joore als adviseur, kunnen wij met een zeer tevreden gevoel terugkijken naar het algeheel proces van kennismakingsgesprek tot uiteindelijk de financiering. Hij heeft zich gedurende periode weleens geduldig moeten opstellen. Ook zijn expertise, zaken voor elkaar krijgen, eerlijkheid en het meedenken als de situatie erom vroeg werd erg gewaardeerd. Nogmaals dank voor alle adviezen en ondersteuning.




Familie Resida uit Delfgauw over adviseur Eric Joore

Duidelijkheid

20-8-2021

Na een teleurstellende rondgang langs een aantal banken die niet naar onze wensen wilden luisteren, kwamen wij in contact met Dhr. Eric Joore van YourHypotheek. Na een persoonlijk gesprek bij ons thuis, heeft hij ons duidelijkheid kunnen verschaffen in het woud van regeltjes! Met zijn kennis van zaken heeft hij alsnog de hypotheek kunnen regelen die wij voor ogen hadden! Helemaal top!




Bas Meijer uit Katwijk over adviseur Eric Joore

Voortvarenheid en Accuratesse

20-8-2021

Onze ervaring met YourHypotheek is zeer positief. Wat vooral opvalt is de snelle wijze, voortvarenheid en accuratesse waarmee onze zaak is afgehandeld. Daar kan menige instantie nog wat van leren. Ik kan dit advieskantoor bij iedereen aanbevelen.




dhr. P.N. Bergwerf uit Strijen over adviseur Eric Joore

Alles uit handen

19-8-2021

Met Eric Joore zeer goede ervaring, betrokken, kundig en neemt alles uit handen. Zoekt oplossingen wanneer het even tegen zit. Prima




L Houwaard uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Persoonlijke touch

18-8-2021

Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van YourHypotheek adviseur Eric Joore. Accuratesse met een persoonlijke touch. Dat wij tevreden zijn blijkt wel uit het feit, dat wij inmiddels voor de tweede keer gebruik hebben gemaakt van deze adviseur. Echt een aanrader.




Fam. Bos uit Alblasserdam over adviseur Eric Joore

Geweldige communicatie

10-8-2021

Eric heeft mij bijzonder goed geholpen om de juiste hypotheek aan mij te verstrekken die aansluit bij mijn wensen zodat ik lage maandlasten heb en mijn droom auto kan halen en een keuken in mijn woning kan vervangen. Communicatie was geweldig maakte niet uit hoelaat het was Eric was altijd bereikbaar. Als ik weer een hypotheek nodig heb, zou ik weer bij Eric afsluiten.




Ruud uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Bekwaam en accuraat

6-8-2021

Omdat ik geld nodig had voor een verbouwing, zocht ik op internet naar de mogelijkheden. Zo kwam ik terecht bij hypotheekadviseur Eric Joore, over wie veel lovende recensies waren geschreven. Ook mijn ervaring met hem is louter positief. Hij komt zijn afspraken na, is duidelijk in de communicatie, wordt niet moe naar je wensen, vragen of twijfels te luisteren en kreeg in mijn geval al snel voor elkaar waar ik om gevraagd had. Hij is behalve bekwaam en accuraat ook vriendelijk en beschaafd. Wat wil een mens nog meer?




Trudy uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goed advies

5-8-2021

Yourhypotheek is mij geadviseerd door collega’s en ik zal het op mijn beurt ook aan andere adviseren. Neemt je zorgen uit handen, geeft goede advies en is altijd bereikbaar. Wat mij betreft een goede ervaring!




Mees van den Hoek uit Rhoon over adviseur Eric Joore

Doorzettingsvermogen

28-7-2021

Dankzij de hulp van Dhr. E. Joore heb ik mijn hypotheek kunnen oversluiten en een bouwdepot kunnen krijgen. Zijn vakkundigheid en doorzettingsvermogen hebben hier echt geholpen.




Esther Nelemans uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Verschillende opties

23-7-2021

Wij hebben een heel prettig en verhelderend gesprek gehad met Eric, waarbij hij ons verschillende opties aanbood, die op onze situatie van toepassing was ik kan hem u zeker aanbevelen als hypotheek specialist.




Hennie van Oostrom uit Woerden over adviseur Eric Joore

Betrouwbaar

20-7-2021

Wij zijn prima door Eric Joore geholpen. Hij kwam deskundig en betrouwbaar over.




HJ Timmerman uit 's-Gravenhage over adviseur Eric Joore

Helder communiceren

12-7-2021

We willen Eric Joore van Yourhypotheek bedanken voor het advies wat hij ons heeft gegeven. Het was een complexe situatie waar we inzaten en er was haast bij geboden. Alles was binnen 1 maand geregeld van eerste contact tot het passeren bij de notaris. Geen vraag was te gek en hij stond altijd klaar. Eric heeft een fijne en heldere manier van communiceren waarin hij alle tijd neemt om alles goed uit te leggen, Nogmaals bedankt!




Bas uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Kundig!

1-7-2021

Zakelijk, kundig en snel!




Peter Sonnemans uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Alleen maar positief

25-6-2021

Onze ervaring met YourHypotheek kunnen wij alleen maar als positief omschrijven. Duidelijk uitleg van zaken, vlotte afhandeling.




Toine en Diana uit Breda over adviseur Eric Joore

Vakkundig geholpen

25-6-2021

Eric heeft ons zeer vakkundig geholpen. Wanneer er vragen waren vanuit onze kant, is dit op een begrijpelijke manier aan ons uitgelegd. Ga zo door.




Lucien Versendaal uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Bedankt!

17-6-2021

Allemaal prima geregeld Eric. bedankt.




Roefi Vilier uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Heel goed geholpen

13-6-2021

Twee keer heel goed geholpen door E. Joore echt een aanrader!




Balai uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Altijd snel een antwoord

6-6-2021

Eric heeft altijd de tijd voor ons genomen en hielp ons door de stressvolle spannende tijd heen. Fijn dat er altijd snel een antwoord kwam op onze vragen. Top bedankt!




Denise uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Altijd bereikbaar

5-6-2021

Het is de beste die ik tot op heden meegemaakt heb. Aardig, gedreven, altijd bereikbaar. Hij kreeg voor elkaar waar anderen faalden. Bedankt




Astrid van der Laan uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Goed uitgelegd

4-6-2021

Heel goede service gehad , alles werd in details verteld en uitgelegd. Wij zijn heel tevreden geweest met Eric. Thnx Eric




Radijn uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goed advies

4-6-2021

Eric is een goede hypotheekadviseur. Leeft mee met de situatie en geeft daarbij goed advies. Je mag hem altijd storen als iets onduidelijk is en met veel geduld wordt het wederom uitgelegd. M.a.w veel geduld en altijd vriendelijk, gezellig en kundig. Eric bedankt.




C. Stuiver uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Erg goed bereikbaar

3-6-2021

Hypotheken een complexe materie? Niet voor Eric Joore. Voor elke uitdaging is er goede oplossing! Erg goed bereikbaar en toegankelijk voor vragen. Fijn het snelle handelen voor een passende hypotheek. Eric bedankt!




Diane uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Snelle responses

22-5-2021

Heel tevreden met het advies, het overleg (duidelijk, snelle responses, het aangeven van opties), en de persoonlijke manier van omgang met elkaar: een aanrader!




Bert Wolterbeek uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Allemaal geregeld

22-5-2021

Eric heeft ons prima geholpen om door de papier stapel heen te komen. Het is nu lekker allemaal geregeld.




Wilfred uit Haarlem over adviseur Eric Joore

Vasthoudendheid en overredingskracht

20-5-2021

Nadat een eerdere adviseur er niet in slaagde om een hypotheek te regelen, ben ik via kennissen aan de gegevens van Eric Joore gekomen. Na aanvankelijk tegen dezelfde problemen aan te lopen. is hij door zijn vasthoudendheid en overredingskracht erin geslaagd ons van een hypotheek te voorzien. Ik kan derhalve deze adviseur van harte aanbevelen.




Piet van der Laan uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Zeer prettig en soepel

13-5-2021

Na wat twijfelen om mijn hypotheek wat aan te passen heb ik contact opgenomen met Yourhypotheek. Dit om geheel vrijblijvend te kijken wat de mogelijkheden zijn in mijn situatie. Ik heb dit gesprek als Zeer prettig en persoonlijk ervaren. Na afloop hiervan heb ik verschillende mogelijkheden die we besproken via de mail ontvangen om ze rustig te bekijken. Uiteindelijk heb ik besloten door te zetten. Het contact met adviseur Eric verliep zeer prettig en soepel.Hij regelde alles perfect, en zal geen dingen adviseren die hem niet verstandig lijken. Hij weet heel goed waar hij over praat. Inmiddels is bij mij alles rond, en naar tevredenheid geregeld, ik kan dan ook naar eigen ervaring zeggen dat ik zeker Yourhypotheek en met name adviseur Eric adviseren zal wanneer iemand mij ernaar vraagt!




Jimmy Nieuwenhuis uit Hekelingen over adviseur Eric Joore

BEOORDELINGEN PAGINA 2