Beoordelingen van de bij YourHypotheek aangesloten advieskantoren.
Heeft u reeds ervaring met één van onze adviseurs? Laat dan een beoordeling achter.

goed geïnformeerd

14-04-2024

Eric heeft ons geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Geheel aangepast naar onze wens en situatie. Eric heeft ons hierbij goed begeleid en ons goed geïnformeerd. Dat heeft onze uiteindelijke keuze positief beïnvloed. Eric reageert erg vlot en adequaat op onze vragen. Wij bevelen Eric zeker aan.
Eloi en Mirjam van Teunenbroek uit Rozenburg over adviseur Eric Joore

Heel goed

21-03-2024

Mijn ervaringen met hypotheekadviseur Eric Joore zijn zeer positief. Als er van mijn kant vragen waren werd hier door hem snel op gereageerd. Ook de totale begeleiding was gewoon heel goed. Voor mij was het allemaal nieuw en als je dan zo’ n prettige begeleiding krijgt is dat erg fijn. Als iemand een hypotheekadviseur nodig heeft in mijn omgeving zal ik Eric zeker aanbevelen.
Verveen uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Flexibel

18-03-2024

Eric Joore Heeft mij uitstekend voor een tweede keer geholpen met een hypotheek. Heel erg bedankt voor al het advies en informatie en bovenal je flexibiliteit.
Angela Bogaard uit Naaldwijk over adviseur Eric Joore

Perfect afgehandeld

13-03-2024

Naar aanleiding van een advertentie van YourHypotheek heb ik een vrijblijvend advies gevraagd voor een hypotheek. Mijn contract werd de heer Hans Borremans en op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken. Dit was een prettige ervaring en het resulteerde in een zeer gedegen financiëel advies. Met de voor mij verrassende mogelijkheden ben ik op zoek gegaan naar een huis binnen mijn budget. Ik heb redelijk snel een leuk huis gevonden en daar een bod op gedaan. Vanaf toen heeft Hans mij zeer goed begeleid en we hebben samen een goed hypotheek aanbod gevonden en geaccepteerd. Samen met Hans en de geweldige ondersteuning van mevrouw Zorica Simic is alles in sneltreinvaart afgehandeld en is de aankoop van mijn nieuwe woning perfect afgehandeld. Ik kan YourHypotheek, de heer Borremans en mevrouw Simic van harte aanbevelen!
Jacob Been uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Netjes en snel

06-03-2024

Wij hebben Eric aangeraden gekregen door mijn ouders (hij heeft hen destijds geholpen met de verhuizing). Eric reageert vrij snel en heeft ons goed geholpen bij het kopen van onze eerste woning. Alle vragen worden netjes en snel beantwoord en er wordt goed meegedacht. Dingen die wij niet begrepen is op een duidelijke manier aan ons uitgelegd, niets was te veel en mochten er nog vragen zijn kunnen wij die stellen. Super bedankt Eric en wie weet tot de volgende keer!
Paula Geurtsen uit Etten-Leur over adviseur Eric Joore

Heel nauwkeurig

27-02-2024

Om te beginnen: een adviseur bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat je betere keuzes maakt. Niet alleen rondom je hypotheek, maar met het oog op je totale financiële situatie. Denk aan wat er kan gebeuren bij het overlijden van je partner, als je arbeidsongeschikt raakt of als je werkloos wordt, dus vandaar de heer Eric Joore! Meneer Joore heeft met succesvol een hypotheek met een gunstig rentetarief en de beste voorwaarden in onze situatie voor ons geregeld. Meneer Joore werkt nauwkeurig, hij reageert snel en Geen negen-tot-vijf mentaliteit. Bedankt meneer Joore voor uw inzet, deskundigheid en de prettige samenwerking. Heel veel succes verder toegewenst!
Ammar Nafawa uit Wassenaar over adviseur Eric Joore

Hij helpt je met alles

25-02-2024

Onze adviseur Eric Joore is een echte pitbul. Hij gaat niet voor 100%, maar 200% voor zijn klanten. De service rijkt heel ver en als je iets niet weet helpt hij je met alles. Ik kan iedereen Eric Joore aanraden.
Emmy van Puffelen uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Altijd bereikbaar

23-02-2024

Eric heeft mij erg geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik kon hem altijd bereiken met mijn vragen en werd snel geholpen. Dankzij hem is het gehele proces erg soepel verlopen.
Eric uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Enorm goed contact

23-02-2024

Zeer positief, houd enorm goed contact, regelt alles, zelfs vanuit zijn vakantie is hij nog bezig om alles te regelen. Ik kan Eric Joore aan iedereen aanbevelen.
Wouter Helmig uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goed advies

21-02-2024

Samen met YourHypotheek hebben we een overwaarde van ons huis kunnen opnemen. We hebben goed advies gekregen er is altijd snel gehandeld en ook na moeilijke dingen heeft Eric ons goed weten te helpen. Heel erg blij met het resultaat.
Tom Zonneveld uit Wildbaan over adviseur Eric Joore

Perfect

08-02-2024

Wij zijn zeer goed geholpen door de Heer Joore. Alles is perfect verlopen.
J D Kooijman uit Dordrecht over adviseur Eric Joore

Geduldig en meedenkend

13-01-2024

Ik wil graag mijn waardering uiten voor de uitstekende service van Eric Joore, onze financieel adviseur. Zijn bezoeken aan ons huis verliepen soepel, zelfs met onze kinderen erbij, en zijn interesse in onze situatie was oprecht. Eric is niet alleen een zeer geduldige en meedenkende professional, maar ook een interessante gesprekspartner. Zijn expertise, uitgebreide netwerk en doordachte vragen hebben ons geholpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. We voelden gelijk een klik en kozen uiteindelijk samen de juiste hypotheek, waardoor we vol vertrouwen terugkijken op deze ervaring. Als we in de toekomst weer een adviseur nodig hebben, zouden we zeker weer voor Eric kiezen.
Richard Van Veelo uit Ridderkerk over adviseur Eric Joore

Snelle afhandeling

10-01-2024

Tot volle tevredenheid geadviseerd en begeleid door de heer Joore en een zeer snelle afhandeling van mijn hypotheekaanvraag.
Marianne uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Geweldige begeleiding

21-12-2023

Door Eric Joore een geweldige begeleiding gekregen bij het uitzoeken van de mogelijkheden. Nogmaals hartelijk bedankt voor de fantastische succesvolle hulp.
Straub uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Zeer goed geholpen

18-12-2023

Goeie kerel die Eric Joore. Hij heeft ons zeer goed geholpen bij het verkrijgen van een extra hypotheek. Hij is deskundig, reageert snel en weet de juiste oplossingen te vinden. Eric bedankt voor de fijne samenwerking!
Michael over adviseur Eric Joore

Luisteren goed

5-12-2023

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen met het regelen van onze hypotheek, Alle vragen die je hebt word netjes en snel op beantwoord en denken ook goed mee. Ze kijken en luisteren ook goed naar de wensen die je hebt voor je hypotheek en pakken ook de beste bijpassende Hypotheek en kijken natuurlijk ook naar de laagste rente. Wij raden de mensen ook zeker aan om eens bij deze hypotheekadviseurs (Hans Borremans) een gesprek aan te vragen en je te laten informeren voor een hypotheek. Top service en dankjewel nogmaals!
Matthew en Fleur uit Tilburg over adviseur Hans Borremans

Goed en duidelijk advies

3-12-2023

Wij hebben een hele goede ervaring met onze adviseur Eric Joore. Hij geeft een goed en duidelijk advies, beantwoordt vragen/mails snel. We konden alles vragen, niets was te veel. Heel blij dat alles zo goed is geregeld en afgehandeld.
Danique Gerrets uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Veel hulp

2-12-2023

Onvoorstelbaar veel hulp gehad, werkelijk tot de laatste minuut. Heel veel dank Eric.
R. Straub uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Vlot geregeld

24-11-2023

Eric heeft op een prettige manier met mij meegedacht. Alles is vlot geregeld! Ik raad hem zeker aan.
Jessica van der Velde uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Binnen no-time

14-11-2023

Wij hebben een ontzettend prettige ervaring gehad met dhr Borremans. Enorme passie en kennis van zijn vak, we hadden ook veel raakvlakken wat de gesprekken ook leuk maakte. Binnen no-time was alles geregeld.
Peter Boelens uit Papendrecht over adviseur Hans Borremans

Droomhuis

10-11-2023

Na een vervelende ervaring met een aanbevolen hypotheekadviseur, die ons met een kluitje in het riet heeft gestuurd, heeft yourhypotheek de brokstukken opgepakt en tegen alle verwachtingen in tot een goed einde weten te brengen. Wij kunnen ons droomhuis nu kopen, en zijn daar heel dankbaar voor.
Fam. Huisman uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Een absolute aanrader!

9-11-2023

Ontzettend tevreden met het kundige advies op maat en uiterst persoonlijk contact. De reactietijd op al mijn vragen en berichten was zeer snel en ik werd telkens proactief op de hoogte gebracht van de status van mijn hypotheekaanvraag.
Bart Aretz uit Ransdaal over adviseur Eric Joore

Fantastisch begeleid

6-11-2023

Eric kwam bij ons langs voor advies mbt overwaarde van de woning. Het advies van Eric was zo goed dat we nu een nieuwe woning hebben.Eric heeft ons bij de aankoop van onze woning fantastisch begeleid. Ik raadt Eric zeker aan bij familie en vrienden.
Edward en Miranda uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Top!

1-11-2023

Dhr. Joore is professioneel, efficiënt, vriendelijk en is altijd goed bereikbaar.
Ingrid Lindert uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Heel goed begeleid

31-10-2023

Alweer een jaar geleden hebben wij ons huis aangekocht in Capelle. Toen gelijk Eric Joore gebeld, omdat hij mij ook zo goed had geholpen een paar jaar geleden met mijn eerste woning. Omdat we nu een jaar moesten wachten op de oplevering datum, koste het wat extra inspanningen. Hierbij heeft Eric Joore ons heel goed in begeleid. Wij zijn super tevreden en indien Eric bij ons volgende huis beschikbaar is, geven wij hem zeker weer een belletje!
Ilona Goddijn uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Soepel

05-10-2023

Ik dank Erik Joore voor de hulp bij de aankoop van mijn huis. Laagdrempelig contact met bekwame vriendelijke man die niets te veel was waardoor de aankoop heel soepel verliep.
M. Snijders uit Voorburg over adviseur Eric Joore

Prettig

01-10-2023

Prettige ervaring, goed bereikbaar voor vragen.
Leo Vieveen uit Schipluiden over adviseur Eric Joore

Zeer goed geadviseerd

01-10-2023

Wij hebben een hypotheekaanvraag gedaan bij Eric Joore van YourHypotheek. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd, is betrokken en deskundig. De financiën waren snel geregeld. Wij zullen zeker van zijn diensten gebruik blijven maken, indien nodig.
Fam Berger uit Culemborg over adviseur Eric Joore

Accuraat

30-09-2023

Fantastische adviseur. Werkt snel en zeer accuraat. Dit is de derde keer dat hij voor mij een hypotheek heeft geregeld. Kan hem iedereen aanbevelen.
Patricia van Dijk uit Rotterdam over adviseur Hans Borremans

Snel geregeld

29-09-2023

Zeer prettig geholpen bij het verkrijgen van overwaarde hypotheek. Alles heel snel geregeld mede dankzij prima e-mail contact. Heel veel dank.
J.A. Hans Snip uit Etten-Leur over adviseur Hans Borremans

Aanrader

23-09-2023

Eric heeft ons prima geholpen en duidelijk uitgelegd ik zou hem zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Ed Starink uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

20-09-2023

Eric is een adviseur die voor ons de 3e keer een hypotheek geregeld heeft. Alle keren heeft hij ons fantastisch geholpen. Zelfs vanuit zijn huis in Spanje heeft hij tijdens zijn vakantie zaken nog voor ons geregeld. Ook de aankoopbegeleiding heeft hij uitstekend geregeld waardoor wij straks in november een fantastisch appartement in Schiedam kunnen betrekken. Ik heb hem aanbevolen bij mijn vriend Jimmy om aan hem advies te geven Eric Bedankt voor je super hulp. Groetjes van Ron Stuart
Ron en Ria Stuart uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goede afspraken

14-09-2023

Goede afspraak gemaakt, zeer tevreden
W.C. Spa uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Reageert snel

02-09-2023

Wij zijn erg goed geholpen door Eric, hij reageert snel en niks is teveel als we vragen hebben. Een dikke 10 voor hem!
Levina uit Barendrecht over adviseur Eric Joore

Aanrader

29-07-2023

Eric heeft ons fantastisch geholpen met het rond krijgen van de hypotheek. Van a tot z op de hoogte van het gehele aankoop proces en blijft altijd voor je doorzoeken naar de goedkoopste hypotheekverstrekker. Wij kunnen Eric van Yourhypotheek zeker aanraden!
Henrico Pels uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Duidelijke no-nonsense communicatie

02-07-2023

Eric heeft de hypotheek voor mijn zoon als starter binnen 2 weken geregeld. Duidelijke no-nonsense communicatie en snel handelen is zijn handelsmerk. Waarvoor dank.
Fred uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prettig

01-07-2023

Fijn informeel contact met de heer Joore. Begrijpelijke uitleg over de hypotheek en risico's / kosten, maar ook meedenkend over de plannen. Prettig contact gehad.
Gravestein uit Nieuw Vossemeer over adviseur Eric Joore

Vleugje humor

01-07-2023

Ik ben zeer tevreden over de prettige wijze waarop dhr E Joore mij gesteund en geadviseerd heeft gedurende het gehele proces. Een compliment aan hem Deskundig, professioneel, accuraat maar ook vriendelijk, betrokken en met een vleugje humor Chapeau!
Ineke van Ballegooijen uit Dordrecht over adviseur Eric Joore

Hoge kwaliteit

15-06-2023

Eric is een zeer vakbekwame financieel adviseur. Hij heeft ons nu voor de 4e keer geholpen met een hypotheek en ik vrees de dag dat hij met pensioen gaat. Eric werkt snel, flexibel en met een zeer hoge kwaliteit. Hij zet druk op de bank waar nodig en zorgt ervoor dat dingen snel en soepel geregeld worden. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen en dat doe ik dus ook regelmatig.
Sylvester van der Giesen uit Berkel en Rodenrijs over adviseur Eric Joore

Altijd bereikbaar

14-06-2023

Heb de samenwerking met Eric Joore als prettig ervaren. Heeft goed meegedacht wat voor mij het beste zou zijn in mijn situatie en daarop zijn advies uitgebracht. Altijd bereikbaar voor vragen en hield mij goed op de hoogte.
Kelly Pujols uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Duidelijke taal

13-06-2023

Top geholpen door Eric! Duidelijke taal en goede uitleg, precies wat ik nodig had!
Frank van der Horst uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Verstand van zaken

10-06-2023

Hans is iemand die verstand van zaken heeft, legt alles goed uit. Is snel en zit overal bovenop. Heeft het voor ons goed geregeld, dit bedrijf zeker Hans is een aanrader voor iedereen. Veel succes.
Klem uit Breda over adviseur Hans Borremans

Snel geregeld

09-06-2023

Ik heb een positieve ervaring gehad met Eric van YourHypotheek. Ik ben erg goed geholpen en alles was snel geregeld. Daarnaast heb ik goed advies gehad en ben ik goed ingelicht over de mogelijkheden en de situatie. Een aanrader!
Rick Gesthuizen uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Helder

24-05-2023

Wij hebben onlangs een nieuwe woning aangekocht met behulp van Eric en wij zijn ontzettend tevreden over zijn diensten. Alles is helder en duidelijk uitgelegd. Pluspunten: - Eric is heel snel en altijd goed bereikbaar. - Eric zijn service gaat verder dan het 'basis' hypotheekadvies. Je kan met al je vragen bij hem terecht rondom de aankoop van een woning en hij zal altijd goede tips hebben.
Linda Nederlof uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Gelijk antwoord

19-04-2023

Hans Borremans kwam bij mij als financieel adviseur voor mijn hypotheek. Nou ik moet zeggen ze hadden geen betere kunnen sturen. Hele fijne man legt alles heel duidelijk uit. En wat heel belangrijk is, je krijgt altijd bij elke vraag gelijk antwoord. Belt of app je binnen de kortste keer terug. Dus je hoeft geen dagen te wachten op antwoord Echt een aanrader.
Ineke Broeren uit Sprundel over adviseur Hans Borremans

Denkt mee

03-04-2023

Eric had ons heel goed geholpen. Toen wij opzoek waren naar een woning, waren we ook opzoek naar een adviseur die met ons mee denkt. Eric heeft zeker met ons mee gedacht, Eric is altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Nam ook de tijd om allee uit te leggen. Wij zijn super dankbaar.
Chris uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Houdt van doorpakken

01-04-2023

Eric heeft ons fantastisch geholpen met het verstrekken van een hypotheek. niet lullen maar poetsen dat is de aanpak van Eric. hij zegt waar het op staat en houdt van doorpakken. Bedankt!
B de Jong uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

BEOORDELINGEN PAGINA 2