Beoordelingen van Eric Joore (Yourhypotheek - E. Joore Advies).
Heeft u reeds ervaring met Eric Joore? Laat dan een beoordeling achter.

Altijd snel een antwoord

6-6-2021

Eric heeft altijd de tijd voor ons genomen en hielp ons door de stressvolle spannende tijd heen. Fijn dat er altijd snel een antwoord kwam op onze vragen. Top bedankt!




Denise uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Altijd bereikbaar

5-6-2021

Het is de beste die ik tot op heden meegemaakt heb. Aardig, gedreven, altijd bereikbaar. Hij kreeg voor elkaar waar anderen faalden. Bedankt




Astrid van der Laan uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Goed uitgelegd

4-6-2021

Heel goede service gehad , alles werd in details verteld en uitgelegd. Wij zijn heel tevreden geweest met Eric. Thnx Eric




Radijn uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Goed advies

4-6-2021

Eric is een goede hypotheekadviseur. Leeft mee met de situatie en geeft daarbij goed advies. Je mag hem altijd storen als iets onduidelijk is en met veel geduld wordt het wederom uitgelegd. M.a.w veel geduld en altijd vriendelijk, gezellig en kundig. Eric bedankt.




C. Stuiver uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Erg goed bereikbaar

3-6-2021

Hypotheken een complexe materie? Niet voor Eric Joore. Voor elke uitdaging is er goede oplossing! Erg goed bereikbaar en toegankelijk voor vragen. Fijn het snelle handelen voor een passende hypotheek. Eric bedankt!




Diane uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Snelle responses

22-5-2021

Heel tevreden met het advies, het overleg (duidelijk, snelle responses, het aangeven van opties), en de persoonlijke manier van omgang met elkaar: een aanrader!




Bert Wolterbeek uit Leidschendam over adviseur Eric Joore

Allemaal geregeld

22-5-2021

Eric heeft ons prima geholpen om door de papier stapel heen te komen. Het is nu lekker allemaal geregeld.




Wilfred uit Haarlem over adviseur Eric Joore

Vasthoudendheid en overredingskracht

20-5-2021

Nadat een eerdere adviseur er niet in slaagde om een hypotheek te regelen, ben ik via kennissen aan de gegevens van Eric Joore gekomen. Na aanvankelijk tegen dezelfde problemen aan te lopen. is hij door zijn vasthoudendheid en overredingskracht erin geslaagd ons van een hypotheek te voorzien. Ik kan derhalve deze adviseur van harte aanbevelen.




Piet van der Laan uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Zeer prettig en soepel

13-5-2021

Na wat twijfelen om mijn hypotheek wat aan te passen heb ik contact opgenomen met Yourhypotheek. Dit om geheel vrijblijvend te kijken wat de mogelijkheden zijn in mijn situatie. Ik heb dit gesprek als Zeer prettig en persoonlijk ervaren. Na afloop hiervan heb ik verschillende mogelijkheden die we besproken via de mail ontvangen om ze rustig te bekijken. Uiteindelijk heb ik besloten door te zetten. Het contact met adviseur Eric verliep zeer prettig en soepel.Hij regelde alles perfect, en zal geen dingen adviseren die hem niet verstandig lijken. Hij weet heel goed waar hij over praat. Inmiddels is bij mij alles rond, en naar tevredenheid geregeld, ik kan dan ook naar eigen ervaring zeggen dat ik zeker Yourhypotheek en met name adviseur Eric adviseren zal wanneer iemand mij ernaar vraagt!




Jimmy Nieuwenhuis uit Hekelingen over adviseur Eric Joore

Nuttige adviezen

11-5-2021

Wij hadden een zeer prettig contact met de heer Joore. Hij heeft ons zeer goede en nuttige adviezen gegeven. Duidelijke uitleg over de gang van zaken aangaande hypotheekadvies. Wij zullen hem zéker aanbevelen bij mensen die een financieel adviseur nodig hebben. Mochten wij in de toekomst weer een financieel advies nodig hebben dan zullen wij hem wederom raadplegen.




E.M. van Vugt uit Ridderkerk over adviseur Eric Joore

Helder

7-5-2021

Goede geholpen! Alle mogelijkheden uitvoerig en helder belicht. Ook flexibel nadat er in het proces door ons wijzigingen werden aangebracht. Zeker een aanrader!




Fam. van Gentevoort uit Oostvoorne over adviseur Eric Joore

Heel erg blij!

6-5-2021

Via Eric Joore is het eindelijk gelukt om mijn eerste huis te kopen. Heel erg blij met zijn hulp!




Daphne uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Direct en meedenkend

3-5-2021

Eric Joore heeft ons prima geholpen door mee te denken en ons te wijzen op een mogelijkheid die we niet overwogen hadden. Hij heeft een directe stijl en houdt van snel handelen, hetgeen mij wel beviel.




Maarten Westermann uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Joviaal

28-4-2021

Bij het oversluiten van onze hypotheek hebben we hulp gehad van Eric Joore. We hebben dit als heel prettig ervaren. Eric is een joviale man met kennis van zaken. Hij is altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of anderszins advies te geven. Wij zouden hem zeker aanbevelen!




A.A. Sanderse uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Voor de tweede keer al

22-4-2021

Het is nu de tweede keer dat de heer E.Joore voor mij de financiering van een woning heeft geregeld en weer tot volle tevredenheid.




J.A. Fens uit Kattendijke over adviseur Eric Joore

Tevreden over service

13-4-2021

Eric heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden voor ons waren mbt een nieuwe hypotheek. Er was altijd een snelle reactie bij vragen en een helder antwoord. Kortom zeer tevreden met de service en het eindproduct.




Anoniem uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

27-3-2021

Zeer tevreden over voorlichting, afhandeling en begeleiding bij het verkrijgen van een nieuwe hypotheek.




F.W.O. de Lede uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Goed advies

21-3-2021

Goed advies zoekt de laagste rente finacieel behulpzaam bij bepaalde evtuele regelingen als dit nodig is, snelle afhandeling bij goedkeuring van de hypotheek.




Marcel uit Haastrecht over adviseur Eric Joore

Betrokken

21-3-2021

Eric Joore heeft mijn vrouw en mij geadviseerd wat betreft onze financiële mogelijkheden, vanaf het bieden op een woning, alsook bij verkoop t/m het afhandelen van de financiële rompslomp. Op elk moment heeft hij betrokkenheid getoond en niet onbelangrijk, op momenten de vaart erin gehouden. Hij was altijd bereid om uitleg te geven en voorzag ons van goede feedback. Wij hebben zijn advies als zeer waardevol ervaren.




Johan uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Eeuwig dankbaar

17-3-2021

Is het Superman! Neeee het is SUPER-ERIC. Eric Joore wel te verstaan. Wat kan ik nog meer zeggen over deze kanjer. Als je ziet welke reacties hij inmiddels al die jaren al krijgt, kan ik daar eigenlijk weinig aan toevoegen. Al zo veel mensen hebben dezelfde positieve ervaring als ik nu heb. Een TOP adviseur - open - eerlijk - direct - professioneel - deskundig - accuraat - vriendelijk - geestig -super snel - stress bestendig - alles kunner - succes verzekerd - vakman - gewoon TOP - Super Eric. Hij heeft mij door een lastige echtscheidingsperiode met financiële gevolgen geholpen. En van een waanzinnige hypotheek voorzien. Een aanrader. Eeuwig dankbaar!




Laurens Valkenburg uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Beste deal

12-3-2021

Ik heb Eric als een deskundige, vriendelijke en beste deal maker met een leuk gevoel voor humor leren kennen. Ik beveel Eric zeker van harte aan. Groet, Edwin




Edwin uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prettig en ontspannen

21-2-2021

Ik heb de bemiddeling over mijn hypotheek heel prettig en ontspannen gevonden tijdens je bezoeken. Alles is naar tevredenheid geregeld. Hartelijk dank hiervoor.




Thea uit Wesdorp over adviseur Eric Joore

Ervaren adviseur

15-2-2021

Eric is een zeer kundige en ervaren adviseur. Reageer altijd snel en kan bijsturen waar nodig. Inversteer in de klant waarbij ook voor de tweede maal een perfect advies uit is voortgekomen. Erg blij met de juiste man op mijn pad voor de adviezen.




R. Smaal uit Dordrecht over adviseur Eric Joore

Staat open

14-2-2021

Via via in contact gekomen met Eric. Wij hebben onze nieuwe hypotheek via hem afgesloten. Fijne man met kennis van zaken. Staat open om allerlei zaken te bespreken. Persoonlijk contact als erg prettig ervaren!




Julien uit Ouderkerk aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Prima begeleid

12-2-2021

We zijn tevreden hoe alles is verlopen met het oversluiten van onze hypotheek wij hebben er zelf geen verstand van maar ondanks dat zijn we hier prima in begeleid en te woord gestaan door Erik.




Straathof uit Delft over adviseur Eric Joore

Open en duidelijk

10-2-2021

Via Eric Joore hebben wij onze hypotheek overgesloten naar gedeeltelijk aflossingsvrij en gedeeltelijk annuïteit aflossing. Zijn advies was open en duidelijk en alles is op en top afgehandeld. Dus een aanrader!




M Mulders uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Altijd goed bereikbaar

9-2-2021

Mijn adviseur was Eric Joore. Eric is een hele fijne man in de omgang met veel verstand van zaken. Hij laat ook graag alle opties en mogelijkheden zien en kan alles goed uitleggen in normale mensentaal. Hij is ook altijd bereikbaar voor vragen en komt ook snel terug met antwoorden. Al met al een topvent in mijn ogen en zal hem ook zeker aanraden bij familie en vrienden.




Raymond uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Goede adviseur

7-2-2021

Eric Joore vinden wij persoonlijk een goede adviseur. Waarom? De vragen die wij aan hem stelde daar kon hij direct antwoord op geven en hij pakt alles snel aan. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor eventuele vragen.




Toby uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Uitgebreide kennis

6-2-2021

Uitgebreide kennis van zaken, deskundige voorlichting, begripvol en fijn contact.




Gerard van den Eng uit Etten-Leur over adviseur Eric Joore

Duidelijke uitleg

30-1-2021

Zeer tevreden met de wijze van afhandeling van mijn hypotheek. Duidelijke uitleg en snelle schakeling. Extra plus is dat dhr. Joore voor informatie of vragen heel makkelijk bereikbaar is. Prima!




C.J. Boogerd uit Halsteren over adviseur Eric Joore

Snel

28-1-2021

Snel afgehandeld.




Leendert van der Ent uit Oude Tonge over adviseur Eric Joore

Vertrouwd

27-1-2021

Keurig duidelijk advies, fijne omgang, vertrouwd.




Konings uit Melissant over adviseur Eric Joore

ENORME RUST

21-1-2021

VANAF DE EERSTE MINUUT DUIDELIJK NO NONSENSE OVERLEG. DUIDELIJKE INFORMATIE BIJ DE EERSTE KENNISMAKING EN EEN GOED TEMPO IN HET VERVOLGTRAJECT BIJ ZOWEL DE AANVRAAG ALS OOK DE TERUGKOPPELING EN AFRONDING. UITEINDELIJK RESULTAAT MEER DAN VOORAF VERWACHT. ENORME RUST IS GECREEERD VOOR DE KOMENDE PERIODE VAN 20 JAAR.




Niek van Immerseel uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Vooruitdenken voor de klant

18-1-2021

De heer Joore heeft ons op zijn initiatief een voorstel gedaan om onze hypotheek over te sluiten. Dat vinden wij heel prettig en getuigen van vooruitdenken voor de klant. De heer Joore is daarbij vriendelijk en begripvol zonder agressief te zijn. Heel hartelijk dank.




Mario Piekhaar uit Schoonhoven over adviseur Eric Joore

Vlotte communicatie

17-1-2021

Goede en vlotte communicatie en uitleg.




Willem Rutters uit Raamsdonksveer over adviseur Eric Joore

Professionele aanpak

12-1-2021

Vandaag alles ondertekend,,het hele proces is in een rap tempo gegaan. Geen moment getwijfeld aan Eric, omdat je hem ten aller tijden kon bereiken als je met een vraag zat en dan direct contact me je maakt en weer klaar staat om je vraag te beantwoorden Daarvoor zou ik Eric Joore willen bedanken zijn professionele manier van aanpak. Wij raden Eric dan ook zeker aan als het gaat over je financiële vragen.




Aad Hanson uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Luisterend oor

10-1-2021

Dat komt wel goed hóór waren de worden van E.Joore ons adviseur één luisterend oor en op basis daarvan handelen naar onze wensen, we zijn zeer tevreden over hoe hij ons geadviseerd en begeleid heb en de beste vorm hypotheek voor ons uitgezocht heeft 👍👍 TOP!!! Zeker een aanrader!!!




Paco uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Deskundig geholpen

7-1-2021

Wij zijn op een zeer deskundige en gezellige wijze geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek.




Ronald de Haan uit Kamperland over adviseur Eric Joore

Perfect geholpen

7-1-2021

Wij hebben met YourHypotheek adviseur dhr. Eric Joore als zeer plezierig ervaren. Dhr. Joore heeft ons perfect geholpen en geadviseerd om onze hypotheek om te zetten. Binnen enkele weken was het voor mekaar. Hartelijk dank voor uw bemiddeling!




Fam. van Houten uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Prima geholpen!

30-12-2020

Zeer vakkundige en snel geholpen door de heer Joore.




Marion Plugge uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Fijne adviseur

26-12-2020

Eric is een fijne adviseur die weet waar hij het over heeft en duidelijke stappen. Echt een aanrader om advies van te krijgen.




Nico uit Bodegraven over adviseur Eric Joore

Tomeloze inzet

22-12-2020

De "zaken" waar we samen hebben gewerkt zijn bij ons zeer professioneel ervaren. De tomeloze inzet van Eric is soms onnavolgbaar alhoewel hij heel duidelijk is in zijn communicatie. We zullen zeker bij familie, collega's en vrienden een aanbeveling doen om ook gebruik te maken van zijn diensten. YourHypotheek is een betrouwbaar en integer topbedrijf!




J. de Blok uit Middelharnis over adviseur Eric Joore

Verstand van zaken

21-12-2020

Onwijs goed geholpen door Eric Joore! Hij heeft de hypotheek van mijn net gekochte huis geregeld in vrij korte tijd. Ik vind hem professioneel en heeft verstand van zaken. Hij heeft altijd tijd voor je en toont veel interesse. Hij maakt het papierwerk bij het kopen van een huis een stuk minder saai!! Bedankt voor alles! Ook mijn ouders zijn met hem in zee gegaan om te kijken wat voor hen nog mogelijk is met de huidige hypotheek. Kortom: zeer tevreden en volgende keer bel ik hem weer!




Milou van Meggelen uit Zuidland over adviseur Eric Joore

Keurig en kundig

17-12-2020

Nu voor de derde maal gebruik gemaakt van jullie diensten. Twee maal voor de aanschaf van een woning en de laatste keer voor het oversluiten van mijn hypotheek. Altijd keurig en kundig geholpen door Eric Joore. Zijn direct, no-nonsense approach zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt. Hij houdt rekening met je wensen en past de hypotheekproducten hier op aan. Eric is gemakkelijk te bereiken voor alle vragen via email, telefoon, whatsapp etc. Dat maakt alles extra makkelijk. Ik zal indien nodig zeker weer gebruik maken van Eric zijn diensten mocht dit nodig zijn.




Max uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Alle vertrouwen

17-12-2020

Ben meer dan tevreden over de dienstverlening van Eric Joore. Had in 2015 ook al bijstand van hem mogen ontvangen, vandaar kwam zijn naam bij mij direct naar boven toen ik besloot een nieuwe woning aan te schaffen. Toen ik hem belde wist hij dat zelfs te herinneren en kwam een dag later al. Diezelfde dag wist ik al wat de mogelijkheden waren en kreeg ik ook weer prima adviezen. Ik heb daar vanaf het begin alle vertrouwen in gehad en alles is op een zeer korte termijn uitgevoerd zoals in het begin aangegeven. Hij schroomt ook niet om als het nodig is op de zondagavond nog langs te komen als er vanwege tijdgebrek nog snel iets getekend moet worden. Kortom: Ik zal als het zo uitkomt iedereen aanraden contact met `Eric op te nemen als je een goed en vakkundig advies op hypotheekgebied wilt.




Bernards uit Puttershoek over adviseur Eric Joore

Bekwaam en professioneel

9-12-2020

Eric Joore heeft ons heel goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Hij is bekwaam en professioneel. Een echte aanrader.




Michael en Sonja uit Krimpen aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Al jaren tevreden

27-11-2020

Al een aantal jaar een tevreden klant van Eric. Altijd persoonlijk contact en denkt mee in de, voor ons persoonlijk, haalbare oplossingen.




Liz van Putten uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Correcte samenwerking

27-11-2020

Nette, snelle en correcte samenwerking met Eric waarbij afspraak is afspraak telt.




Frans uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Prettige en positieve medewerking

24-11-2020

Ik heb dit bericht pas aangemaakt tot alles bij notaris in kannen en kruiken was. Mijn ervaring met Eric Joore was meer dan uitstekend. Kennis, verdieping en meedenken waren meer dan uitstekend. Dit wil ik zeker aanbevelen. Een prettige en positieve medewerking. Is de beste titel voor ons project.




Tracy Rigters uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Duidelijke uitleg

23-11-2020

Wij hebben de werkwijze van dhr.Joore als heel prettig en eerlijk ervaren. Duidelijke uitleg wat wel en niet mogelijk is. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. Hartelijk dank !!




Ac van den Bergh uit Kruisland over adviseur Eric Joore

Uitstekende kennis van zaken

16-11-2020

Doordat mijn hypotheek bestond uit een aantal aflossingsvrije delen en de datum van aflossen van een deel naderend was, heb ik sinds 2018 contact gezocht met mijn hypotheekverstrekker. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. In 2019 werd een bedrag van een Traditioneel levenhypotheek, dat gekoppeld was aan mijn hypotheek, uitgekeerd. Dit bedrag wilde ik zo snel mogelijk afdragen, opdat ik een deel van mijn hypotheek kon aflossen, maar tot mijn grote ergernis weer geen respons op mijn vragen. Tijd voor een andere adviseur! Ik zat in een stressvolle periode en had professioneel advies nodig. Gelukkig kwam ik in 2020 in contact met de heer Eric Yoore van YourHypotheek, naar wie ik werd verwezen vanwege zijn uitstekende kennis van zaken. Doordat Eric accuraat, snel, eerlijk en deskundig werkt, heeft hij mij excellent begeleid en geadviseerd. In Eric heb ik een vriendelijke persoon leren kennen, die door zijn deskundigheid en persoonlijke aandacht mij op alle fronten heeft bijgestaan met een uitstekende en bij mij passende hypotheek als resultaat. Vanaf het eerste telefoontje tot en met zijn succeswens op de dag van mijn afspraak met de notaris heeft de heer Joore getoond, hoe hoog YourHypotheek Hospitality in het vaandel heeft staan.




Nollery Gilliot uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Gouden tip

14-11-2020

Ik kan Eric Joore van YourHypotheek echt aanraden. Hij is voor ons direct aan het werk gegaan toen wij vroegen om een passende hypotheek voor ons te vinden. Hij gaf bij de aankoop van ons nieuwe huis de gouden tip om zonder voorbehoud te kopen. Ook de tip om meerdere makelaars uit te nodigen en dan pas te kiezen pakte voor ons heel goed uit. Hij is prettig in communicatie via de mail en ook mochten we hem elk moment van de dag bellen met vragen. Eric is voor ons iemand met veel kennis en hij luistert goed naar wat iemand wil en nodig heeft. Prettig hem in de enerverende periode van koop en verkoop van huizen te kunnen consulteren.




Hélène Wilschut uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Sympathiek

14-11-2020

Wij zijn uiterst tevreden met Eric Joore en is een sympathiek persoon. Hij heeft ons voor een wijziging in onze hypotheek een heel goed advies gegeven, heeft ons goed voorgelicht en begeleid. Bovendien was hij altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bovendien altijd op hem terugvallen mocht dit nodig zijn.




Jan en Elly uit Maassluis over adviseur Eric Joore

al ruim 10 jaar

5-11-2020

Eric Joore is een professionele, deskundige adviseur die ons al ruim 10 jaar adviseert in diverse trajecten. Hij kent de markt en de financiële producten erg goed en weet dat eenvoudig, doch reëel, uit te leggen. Wij bevelen hem ten zeerste aan.




Andre en Sylvia uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Volledig

29-10-2020

Zeer tevreden over de heer Eric Joore. Verstrekt volledige informatie, is deskundig en zet zich volledig in voor zijn clienten. Bedankt!




Johan C. van Dam uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Geen onverwachte verrassingen

27-10-2020

Wij zijn via onze buren in contact gekomen met Eric Joore en vanaf het eerste moment verliep dat contact vlot en helder. Je sluit niet iedere dag een hypotheek af en daarom vinden wij het belangrijk dat de informatie hierover zo helder en concreet mogelijk is en er geen onverwachte verrassingen in zitten. Dat is gedurende het hele proces dan ook niet het geval geweest. De verzoeken die we hadden werd snel aan voldaan. We hebben kort gezegd de samenwerking als plezierig en professioneel ervaren en bevelen Eric Joore van harte aan!




M.A. Stanneveld uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Heel snel en professioneel

23-10-2020

Na (teveel) wikken en wegen zijn we bij YourHypotheek terecht gekomen en na onze eerste kennismaking met Eric Joore hebben wij het vertrouwen gekregen om de volgende stap te zetten naar een betere hypotheek. Eric werkt heel snel en professioneel. De toelichtingen zijn uiteraard het belangrijkste onderdeel in deze en hierin heeft Eric ons zeker niet teleurgesteld. Het proces verliep erg vlot, wat op zichzelf aangenaam is. Wij zijn dus alleen maar enorm tevreden en wat ons betreft…een aanrader!




Anoniem over adviseur Eric Joore

Goed inzicht

22-10-2020

Ik heb het als zeer prettig ervaren zoals ik het gesprek met Eric heb gehad. Zijn kennis over de mogelijkheden gaf een goed inzicht van de hypotheek die wij nodig zouden hebben.




Aad Hanson uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Komt afspraken altijd na

21-10-2020

Zeer tevreden over Eric Joore als adviseur. Perfecte service en komt afspraken altijd na. Indien nodig in de toekomst zal ik weer advies bij hem vragen. Eric bedankt voor je advies en dankzij dit advies een mooie besparing in de maandelijkse lasten.




Ruud van Gils uit Geertruidenberg over adviseur Eric Joore

Supersnel geregeld

7-10-2020

Erg tevreden over de service van Eric Joore. Zelf kwam ik er niet uit wat de mogelijkheden waren voor mij. Eric kwam langs en er was ineens een duidelijk inzicht voor de toekomst. Nadat ik toestemming had gegeven om alles te gaan regelen was het ook supersnel geregeld. Zo snel had ik niet durven dromen. Erg dankbaar voor deze snelle service.




Jan Thijs uit Bruinsse over adviseur Eric Joore

Deskundig, eerlijk en open

7-10-2020

Wij hebben een goed en oriënterend gesprek gehad met Eric Joore van Your Hypotheek. Hij was deskundig, eerlijk en open. Uiteindelijk hebben wij gezien onze leeftijd er toch voor gekozen om niet voor een koopwoning, maar voor een huurwoning te gaan.




Anoniem over adviseur Eric Joore

Meer dan tevreden

7-10-2020

Heel veel dank voor het regelen, doorrekenen en adviseren van onze hypotheek. Top gedaan Eric! Wij zijn meer dan tevreden.




Anoniem uit Gemert over adviseur Eric Joore

Goede begeleiding

6-10-2020

Goede begeleiding gehad van Eric Joore bij het oversluiten van de hypotheek. Bedankt voor de bemiddeling!




Jan uit Barendrecht over adviseur Eric Joore

Neemt tijd voor je

29-9-2020

Na aanraden van een vriend in contact gebracht met Eric. Top adviseur die alle opties voorlegt en doorneemt met je. Neemt de tijd voor en is geïnteresseerd in je. Zal hem zeker aanraden!




Sascha uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Bleef geduldig

29-9-2020

Ik ben zeer tevreden over Eric Joore en de andere collega’s van YourHypotheek. Eric heeft erg veel verstand van hypotheken en andere zaken omtrent het kopen van een woning. Eric is zeer goed bereikbaar. Ondanks dat ik een lastige klant was ivm twijfels etc bleef Eric geduldig. Al met al super goede ervaringen met Eric Joore en YourHypotheek.




Karima uit Capelle aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Altijd goed bereikbaar

26-9-2020

Kon snel afspraak maken en dhr Joore was altijd goed bereikbaar en alles netjes afgehandeld.




Wim uit Krimpen aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Bijzonder goed geholpen

22-9-2020

Wij zijn bijzonder goed en zeer snel geholpen door dhr Joore en raden hem bij deze zeker aan bij een ieder die een hypotheek ed nodig heeft. Eric bedankt




Fam. Kattestaart uit Sommelsdijk over adviseur Eric Joore

Formidabel bijgestaan

19-9-2020

de heer Eric Joore heb ik in de hand genomen voor het verzorgen van de aankoop van mijn nieuwe woning en het verzorgen van mijn nieuw hypotheek. Vanaf het begin was er een goeie klik tussen ons. Eric heeft ons op alle fronten formidabel bijgestaan in deze toch stressvolle periode waarin ook nog eens mijn schoonzusvan 57 jaar is overleden. Mede door de inspanningen van Eric hebben wij nu een fantastische nieuwe woning en houden er ook nog eens een vette bankrekening aan over. Eric is open en eerlijk en gaat meer dan 100 % voor de belangen van zijn klant. Ik raad dan ook iedereen aan die een huis wil kopen, de financiering te laten begeleiden door Eric. U zult hier geen spijt van krijgen. Eric vanaf hier nogmaals bedankt voor alle inspanningen die je voor ons hebt geleverd met dit mooie eindresultaat.




Peter en Ingrid Oranje uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Ongelofelijke drive

16-9-2020

YourHypoheek en met name Eric Joore heeft voor mij het onmogelijke waar gemaakt. Met heel vakkundig maatwerk en een ongelofelijke drive kan ik nu gaan genieten van een mooi huis met lage maandlasten.




Arjan Zondervan uit Dirksland over adviseur Eric Joore

Top adviseur

7-9-2020

Onlangs heb ik een huis gekocht en heb daarvoor een voor mij onbekende hypotheekadviseur benaderd. Eric Joore ! Een top adviseur. Het eerste gesprek heeft hij mij uitgelegd tot hoe ver ik kon bieden op een huis gezien mijn financiële positie, zodat ik niet voor eventuele vervelende verrassingen zou komen te staan. Verder heeft hij mij van a tot z geholpen met de verdere aanvraag en verzorging van een hypotheek, Dit met oneindig veel geduld. Hij maakte wat mij betreft sprookjes waar. Dit met veel enthousiasme. Altijd bereikbaar wat ook erg prettig was. En passant haalde hij ook nog wat fouten uit de aangifte inkomstenbelasting, verzorgd door een belastingadviseur. Kortom ik wilde dit graag delen, zodat hij andere cliënten ook blij kan maken met zijn expertise. Ik ben uiterst tevreden en blij en kan u deze hypotheek adviseur zeker aanraden.




Suzanne Insinger uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Duidelijk en prettig begeleid

3-9-2020

Alles begon met een prettig gesprek waarin de opties werden besproken die voor mij in mijn situatie mogelijk waren. Zaten ook eyeopeners tussen. Vervolgens heel duidelijk en prettig begeleid in het gehele proces van aanvragen. Wie kent een adviseur die je vanaf zijn vakantieadres nog ondersteund of op zondagavond je vragen nog beantwoord? Ik nu wel. Samen met zijn team heeft hij er tot het uiterste voor gezorgd, dat ik op tijd mijn hypotheek geregeld had. Ik kan niet anders zeggen, dat dat ik blij ben hun in de arm te hebben genomen om mij te helpen met mijn hypotheek.




P Iven uit Dongen over adviseur Eric Joore

Soepel en snel

2-9-2020

Uw adviseur Eric Joore heeft de tijd genomen om tijdens het informatie-gesprek alle uitleg te geven die nodig was in een prettige sfeer. Daarna heeft hij snel gehandeld en steeds de 'druk op de ketel gehouden' bij de betrokken partijen (de hypotheek-verstrekker, de taxateur, de notaris en ook mij als klant) om de zaken soepel en snel te laten verlopen. Tijdens zijn vakantie heeft hij gezorgd voor een prima vervanging.




Ingrid van der Wal uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Het klikte meteen

29-8-2020

Wij hebben zelf niet veel verstand van hypotheken. We zochten op internet en kwamen Your Hypotheek tegen. De naam kwam bij ons goed over. Een bericht achtergelaten en de volgende dag werden we gebeld of we een afspraak wilde maken. Twee weken later kwam Eric Joore op bezoek. Het klikte meteen beetje humor tussendoor. We wilden graag het huis verbouwen en dan ook elke m2. We zijn fantastisch geholpen. Er werd rekening gehouden met al onze wensen. En wat wij fijn vonden is de Jip en Janneke taal we hebben er nu ook iets meer verstand van haha. Your Hypotheek en Eric Joore Bedankt voor de goede dienstverlening.




Bart en Christel Link uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Vakkundige hulp

13-8-2020

Zeer tevreden met de vakkundige hulp van Eric. Onze hypotheek hebben we dankzij hem op een voordelige manier kunnen oversluiten. Absoluut een aanrader!




Martijn uit Wateringen over adviseur Eric Joore

Een topper

31-7-2020

Ja ja Eric, vandaag de grote dag. Hartelijk bedankt voor je bemiddeling, wij vinden jou een topper én zeggen het zeker voort! Niet alleen aan onze dochter. hopelijk komt er dan iets uit voor jou. We gaan elkaar vast nog eens zien toch? Hele fijne zomer verder en hartelijke groetjes van ons.




van Kampen uit Voorhout over adviseur Eric Joore

Snelle reactie op al mijn vragen

28-7-2020

Ik heb Eric Joore leren kennen als zeer vakbekwaam, rustig en met een duidelijke uitleg, altijd goed bereikbaar en een snelle reactie op al mijn vragen, ik kan hem een ieder aanbevelen en zal dit ook zeker in mijn eigen omgeving doen. Hartelijk dank voor alles.




Ricky Jungen-Smit uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Heel prettig en persoonlijk

26-7-2020

Heel prettig, goed en op een persoonlijke manier advies gekregen van Eric. Tevens heel erg goed bereikbaar en snel. Niks is te gek. De volgende keer zouden we zo weer contact opnemen voor advies!




Marvin en Isabel uit Capelle aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Behulpzaam en betrouwbaar

26-7-2020

We zijn zo ontzettend goed en behulpzaam geholpen! Bij iedere vraag die we hadden kregen we direct antwoord en stond altijd voor ons klaar. Wij zouden iedereen Eric aanbevelen! Een super behulpzame en betrouwbare man.




Krijgsman uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Persoonlijk contact

25-7-2020

Eric heeft ons geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Wij hebben zijn werk en persoonlijk contact als zeer prettig ervaren. Eric is deskundig en heel communicatief. Hij reageert meteen op ontwikkelingen.




Nico en Maria uit Amstelveen over adviseur Eric Joore

Positieve ervaring

24-7-2020

Wij hadden een afspraak met Eric Joore. Een heel fijn gesprek, veel nieuwe inzichten gekregen! Ook fijn dat er heel erg mee gedacht word! Kortom een hele positieve ervaring!




Marieke uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Makkelijk in communicatie

16-7-2020

Eric heeft ons goed en vakkundig geholpen met onze hypotheek. Rustig alle opties bekeken en gedegen advies gekregen. Erg snel en makkelijk in communicatie.




Frank uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

In eigen omgeving

3-7-2020

Direct na ons eerste gesprek hadden wij een goed "gevoel" met een uitstekende uitleg omtrent onze vraag van financiering. Het tweede gesprek bevestigde dit nog eens een keer, duidelijke uitleg en geen moeilijke bewoordingen, zoals we al n's elders hebben mee gemaakt. Ook het feit dat het in je eigen omgeving besproken kan worden is een voordeel. Met dank en als het zo te pas komt zal het positief worden doorgegeven.




C van den Akker uit Sint-Oedenrode over adviseur Eric Joore

Tot in de puntjes geregeld

30-6-2020

Enorm prettig geholpen door Hypotheek specialist Dhr. Eric Joore. Hij heeft voor ons alles tot in de puntjes geregeld! Vakman!




M a Bleijenberg uit Barendrecht over adviseur Eric Joore

Veel geduld

28-6-2020

Hele fijne ervaring met het afsluiten van de hypotheek. Goede uitleg en veel geduld met ons oudjes van Dhr. Eric Joore. Een aanrader!




Familie van Kampen uit Voorhout over adviseur Eric Joore

Onze belangen stonden voorop

22-6-2020

Wij zijn uitstekend begeleid, geholpen en geïnformeerd bij het oversluiten van onze nieuwe hypotheek door een positieve vriendelijke gedreven professional Eric Joore. Op zaterdag en/of zondag appen of mailen met vragen was bv ook geen enkel probleem. Wij hadden al snel het gevoel dat onze belangen voorop stonden.




Nico Haring uit Maasland over adviseur Eric Joore

Betrokken

13-6-2020

Eric is een betrokken financieel adviseur. Hij denkt mee en geeft tegenspel.




Else uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Snelle acties

3-6-2020

Wij zijn heel te vrede met onze aanvraag voor een hypotheek. Ook door de snelle reactie voor de eerste afspraak waarbij ons is uitgelegd de mogelijkheden. Daarna is er heel snel een offerte van de bank gekomen. Vervolgens is er snel een afspraak met de notaris voor ons gemaakt. Wij zijn zeer te vrede met deze gang van zaken wat betreft de afhandeling. Wij bedanken U voor Uw inzet.




Fam van Ham over adviseur Eric Joore

Ons eerste huis

1-6-2020

Fijne ervaring gehad bij onze aankoop van ons eerste huis. Alles werd duidelijk uitgelegd en alles werd snel geregelt. Reactie snelheid was top. Bedankt voor alles




Carola uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Betere hypotheek

28-5-2020

Fantastisch geholpen met een nieuwe betere hypotheek door Eric Joore, waardoor we eindelijk onze tuin en badkamer kunnen aanpakken.




Sander uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Ontschatbare waarde

27-5-2020

Mijn adviseur, de heer Joore heeft mijn hypotheek een aantal jaren geleden uitstekend geregeld. Twee maanden geleden heeft meneer weer contact opgenomen om te kijken of er mogelijkheden waren om de lasten verder te laten zakken. Meneer Joore heeft het voor elkaar gekregen dat mijn lasten 35% lager werden en ik een bedrag van € 18.000 op mijn rekening kreeg. Dit is waarschijnlijk mijn laatste hypotheek maar wat ben ik blij dat meneer Joore mij de laatste jaren ondersteund heeft. Zijn vakmanschap, zijn kennis en vooral zijn geduld zijn voor mij van onschatbare waarde geweest. Heel heel hartelijk dank.




Diny uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Vol lof

26-5-2020

Eric Joore is een man recht door zee, hij zal je overal mee helpen mij heeft hij geholpen met het vinden van een huis. Goed geadviseerd over de te nemen hypotheek. Ik ben vol lof over hem.




Kees uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Een betere toekomst

26-5-2020

Bent u aan het twijfelen over het vinden van een aantrekkelijk geprijsde hypotheek? Misschien wilt u, net als ik, wat overwaarde gaan gebruiken om een fijnere oude dag te krijgen? Bij mij lukte dat niet echt met mijn vorige hypotheek. AOW plus klein pensioen, daarmee kun je geen noodzakelijke kosten voor je huis ophoesten, als je daarnaast ook graag reizen wilt maken en .... nog gezond bent. Toen dacht ik, ik ga eens rondkijken op internet en kwam Eric Joore tegen uit Barendrecht. Hij bleek ook bij mijn vorige werkgever gewerkt te hebben, dat was al grappig. Daarnaast vertelde hij vol enthousiasme over de mogelijkheden voor mij om “wat” geld van mijn overwaarde te gaan gebruiken voor een nieuwe zeer aantrekkelijke hypotheek. Het leek allemaal een droom, zoveel geld? En zo’n laag maandbedrag? Ik kon het niet bevatten en haakte af. Maar .. mijn argumenten voor een betere toekomst bleven borrelen. Ik nam weer contact op met Eric en zei dat hij het in orde mocht gaan maken. Ik kreeg binnen zeer korte tijd een nieuwe zeer aantrekkelijke offerte. Alles helder op papier gezet en ook snel! Want Eric Joore is naast een uiterst vriendelijke man ook secuur, alert, en hij heeft de benodigde informatie liever gisteren dan vandaag, dan kan hij immers voor u aan de slag! Mijn hypotheek is onlangs bij de notaris gepasseerd. Ook hier ging alles perfect. Mijn advies is, aarzel niet langer over een andere hypotheek? U belt gewoon voor Eric Joore en u krijgt de beste hypotheek in zeer korte tijd aangeboden. Het spreekwoord “Geduld is een schone zaak”, sloeg zeker op mij als zijn cliënt. Ik beveel hem van harte aan. En .... Eric Joore is dol op echte chocola. Josephine van den Broeke




Josephine uit Leerdam over adviseur Eric Joore

Goede deal

24-5-2020

Eric is er, in tegenstelling tot banken, voor zijn cliënten. Goed hypotheek advies gehad van Eric. Hij heeft een goede deal voor mij gesloten. Wanneer ik nog eens advies nodig heb zal ik hem zeker raadplegen.




JAM uit Breda over adviseur Eric Joore

Eindelijk gelukt

23-5-2020

We waren al een poos bezig om de hypotheek over te sluiten, telkens kwam er van onze kant iets tussen en moesten we wachten. Eric Joore is er altijd in blijven geloven dat het ging lukken. Nu eindelijk is het voor elkaar en gaan we zeer binnenkort naar de notaris. Eric super bedankt voor je inzet en hulp. En voor de gezelligheid, want die was er ook.




Remco en Marieke uit Zwijndrecht over adviseur Eric Joore

Eerlijk advies

23-5-2020

Na een kort berichtje op de website te hebben geplaatst werd er al snel contact met mij opgenomen door Eric Joore van Yourhypotheek. Een week later hebben wij elkaar ontmoet bij mij thuis en dit was een zeer positieve ervaring. Wij kregen snel inzichtelijk wat er mogelijk was waarbij onze wensen voorop stonden. Een eerlijk advies wat wel en niet kon. Na akkoord te hebben gegeven is er vrijwel continue contact geweest tussen ons als wij vragen hadden. Ook hier werden wij netjes, eerlijk en direct geholpen. Een zeer positieve ervaring die ik zeker aanraad bij anderen. Zeker als je opzoek bent naar een eerlijk en professioneel advies.




Harry uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Ons doel is behaald

22-5-2020

Bericht: Erg tevreden met de dienstverlening van onze hypotheek adviseur Eric Joore. Duidelijke uitleg en informatie. Ook erg tevreden met de communicatie, zoals snelle antwoorden op vragen. Ons doel is behaald.. Zeker aan te raden!




Rustem uit Gorinchem over adviseur Eric Joore

Niet lullen maar poetsen

16-5-2020

Het contact met Eric Joore is zoals wij in het westen vaak zeggen, niet lullen maar poetsen. Hij luistert naar de klant en haalt alles uit de kast om het doel zo dicht mogelijk te benaderen en dit zonder veel bla bla. Eric, bedankt.




Will uit Papendrecht over adviseur Eric Joore

Efficiënt begeleid

15-5-2020

Dit jaar liep de rentevast periode van onze huidige hypotheek af. Eric Joore heeft voor ons de rentes goed in de gaten gehouden, en ons geïnformeerd over het goede moment om toe te slaan. Het hele traject van advisering, opvragen offertes en afwikkeling heeft hij op een zeer efficiënte en prettige manier begeleid. Wij kunnen zijn diensten van harte aanbevelen.




Menno uit Lekkerkerk over adviseur Eric Joore

Duidelijke voorlichting

8-5-2020

Door de heer E. Joore is een duidelijke voorlichting gegeven om onze bestaande hypotheek over te sluiten. Doordat hij een onafhankelijk adviseur is, kan je via hem de hypotheek afsluiten tegen een lage rente. Ik adviseer om hem uit te nodigen voor een gesprek, indien je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of een bestaande hypotheek wilt oversluiten.




Berhard uit Hendrik Ido Ambacht over adviseur Eric Joore

Helder advies

8-4-2020

Eric neemt de tijd om ingewikkelde financiële zaken helder uit te leggen en advies uit te brengen op basis van je wensen, huidige en verwachte toekomstige financiële situatie.




Vincent over adviseur Eric Joore

Direct vertrouwen

27-2-2020

Wij wilden eens zien of we onze hypotheek over konden sluiten met een lagere rente. Via internet vonden wij de heer Joore. De heer Joore is een zeer aimabele man die direct vertrouwen wekt. Hij wees ons op de mogelijkheid de hypotheek te verruimen tegen nagenoeg gelijkblijvende maandlasten en gaf ons meerder opties. Dit schiep voor ons de mogelijkheid om enig achterstallig onderhoud uit te laten voeren en nog een paar leuke zaken te regelen. Hij geeft ruimte en tijd om onze beslissingen weloverwogen te nemen. De heer Joore zet zich in om de benodigde papieren voor ons bij elkaar te krijgen. Wij raden de heer Joore van harte aan.




J.A. Brongers uit Dordrecht over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

24-2-2020

Ik wil langs deze weg Eric Joore bedanken voor de afhandeling van het om zetten van mijn hypotheek. Ben zeer tevreden over de manier waarop alles is verlopen.




Ton uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Prettig geadviseerd

13-2-2020

Dhr. Eric Joore heeft ons op een prettige wijze geadviseerd bij onze zoektocht naar een nieuwe hypotheek. Wij bevelen hem van harte aan.




Norbert en Babs uit Breda over adviseur Eric Joore

Zeker een aanrader!

28-1-2020

Wij hebben met Eric Joore een voortreffelijke adviseur getroffen. Hij is duidelijk, helder en eerlijk. Hij laat je als klant de keuze maken en hij dringt zijn mening niet op. Het hele traject is soepel en vlot gegaan en was hij altijd bereikbaar als je met vragen zat kortom, Eric Joore is zeker een aanrader!




Jan en Marcella uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

22-1-2020

Ik ben zeer tevreden hoe alles is verlopen, als iemand advies nodig heeft dan zijn ze bij YourHypotheek.nl aan het juiste adres.




Brochard uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Oprecht, vriendelijk, eerlijk en kundig!

21-1-2020

Eric heeft voor mij verschillende mogelijkheden uitgezocht, is eerlijk en denkt met je mee. Ik vond het prettig dat hij altijd bereikbaar was. Dankzij Eric heb ik straks een mooie keuken. Eric dank je wel!




Mary van Duuren uit Leiden over adviseur Eric Joore

Handelt snel

5-1-2020

De heer Joore heeft kennis van zaken. Adviseert op een prettige manier en handelt snel.




F. van der Hilst uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Gerust hart

2-1-2020

Eric heeft mij enorm geholpen met me hypotheek.... Het is een vriendelijke en behulpzame vent...., als ik met vragen zat kon ik hem altijd belle of appe waarna ik ook altijd een snelle reactie van hem kreeg.... Al met al, je kan het met een gerust hart aan Eric overlaten.




Thijmen uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Kennis van zaken

20-11-2019

Heel tevreden over onze adviseur Erik Joore van YourHypotheek. Iemand die direct zijn afspraken nakomt. Kennis van zaken heeft, goede begeleiding. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.




Jan Pronk uit Gouda over adviseur Eric Joore

Betrouwbare meedenkende financiële adviseur

11-11-2019

Het hele traject ging vlot dankzij Eric zijn approch en adviezen. Ik ben zeer tevreden met Eric, ik zal zeker aanraden als een betrouwbare meedenkende financiële adviseur.




Levi uit Naaldwijk over adviseur Eric Joore

Voortreffelijke adviseur

03-11-2019

Ik heb met Eric Joore een voortreffelijke adviseur getroffen. Hij is duidelijk, helder en eerlijk. De klant laat hij duidelijk de keuze en hij dringt zijn mening niet op. Daarnaast ging het hele traject soepel en vlot en was hij altijd bereikbaar voor vragen...kortom, Eric is zeker een aanrader!




Henk van Gemert uit Kinderdijk over adviseur Eric Joore

Neem zeker weer contact op

24-10-2019

Kreeg gratis uitstekend advies. Wanner op financieel gebied weer advies nodig heb zal ik zeker contact opnemen.




Ary van Krimpen uit Bavel over adviseur Eric Joore

Positief en open gesprek

23-10-2019

Op maandag 21 oktober 2019 een vrijblijvend gesprek gehad met dhr. Joore. Ons werd zeer duidelijk gemaakt wat onze mogelijkheden warenm.m.t.de hypotheek van onze woning. Dhr Joore gaf geen eigen mening, maar de mogelijkheden. Positief en open gesprek. Hij nam er beslist de tijd voor. Dank. Prima!




PWH van Aken uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Duidelijk, kundig en correct

03-10-2019

Toen wij zochten naar een financieel adviseur hebben we er twee hun zegje laten doen en hebben we uiteindelijk gekozen voor Eric Joore. Waarom? Een paar kernwoorden: duidelijk, ter zake kundig, goede feedback, er boven op zitten, vriendelijk en correct. Kortom: aan te raden!




Ellen Lankhaar uit Goudswaard over adviseur Eric Joore

Opnieuw ingeschakeld na 10 jaar

27-09-2019

Ongeveer tien jaar geleden hebben wij voor het eerst Eric benaderd om ons te helpen met het afsluiten van een hypotheek en was meteen klik. Alles was zo goed geregeld. Wij zijn zo tevreden dat wij hem dit jaar ook weer ingeschakeld om de hypotheekrente te bekijken. Tjaa, hij heeft het weer gedaan het is allemaal gelukt. Klasse.




Inoel Arifin uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prima betaalbare oplossing

17-09-2019

Wij zijn uiterst tevreden over de inzet van Eric Joore. Hij heeft uitstekend met ons meegedacht en een prima betaalbare oplossing gevonden. Wij kunnen nu gelukkig onze wensen vervullen. Eric nogmaals bedankt!!




Jomar uit Culemborg over adviseur Eric Joore

Fantastisch geholpen!

11-09-2019

Adviseur Eric Joore heeft ons fantastisch geholpen! Van onze vriendin hebben we het telefoonnummer van Hypotheekadviseur Eric Joore gekregen met de mededeling daar eens mee te bellen. Zij was geweldig geholpen en heeft voor haar een enorme lastenverlichting kunnen realiseren. Aanvankelijk vonden wij dat de hypotheek prima was maar waren nieuwsgierig en hebben toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. We zijn blij dat we dit gedaan hebben. Inmiddels zijn onze maandlasten flink naar beneden. Kunnen we een nieuwe keuken aanschaffen, hebben we een hypotheek die overzichtelijk is en de maandlasten staan voor 30 jaar vast! Terwijl we stukken goedkoper uit zijn! Inmiddels is ook mijn broer een tevreden klant en zal en kan ik Eric Joore bij iedereen aanbevelen.




van der Knaap uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Heel vriendelijk

15-08-2019

De heer Joore is heel vriendelijk en weet een hele boel over hypotheken te vertellen.




Renzow uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Geeft je het juiste advies

29-07-2019

Goed geholpen door Eric Joore, staat altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Verstaat zijn vak goed en geeft je het juiste advies.




Gerard uit niet nader te noemen plaats over adviseur Eric Joore

Bijzonder bekwaam

19-07-2019

Ik ben erg goed geholpen door meneer Eric Joore. Hij is bijzonder bekwaam, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt echt de tijd voor je. Erg prettig!




J. Koster uit Landsmeer over adviseur Eric Joore

Geweldig geholpen

18-07-2019

Eric heeft mij vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. In de loop der tijd had ik 4 verschillende hypotheken afgeslopen met verschillende looptijden en aflos methoden. Hij heeft van deze wirwar een overzichtelijk geheel gemaakt.




Andrew Bertels uit Nieuw-Lekkerland over adviseur Eric Joore

Bevlogen en deskundig

23-06-2019

Een bevlogen en deskundig iemand. Hij durft je ook wel enthousiast te maken met zijn advies en dit vooral omdat na zijn uitleg pas duidelijk wordt wat er allemaal in jouw specifieke situatie voor mogelijkheden zijn. Hij is perfect de afspraken nagekomen naar de bank en notaris. Voor ons was dat om onze stenen te verzilveren met een overwaarde hypotheek om ons huis 70+proof te maken en nog geld over te houden voor leuke dingen. Nu doen want de rente is abnormaal laag, de overwaarde is hoog en met een adviseur als Eric zijn er alleen maar winnaars!! Het was te gek Eric.




I en B v G uit Nieuwkuijk over adviseur Eric Joore

In ong. 1 jaar terugverdiend

18-06-2019

Ik ben zeer tevreden over hoe dhr Joore van Yourhypotheek de oversluiting van mijn hypotheek heeft geregeld. Het geld wat de bemiddeling kostte ga ik in ongeveer 1 jaar terug verdienen, daarna alleen maar goedkoper uit met de veel lagere rente.Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik bij de goedkoopste notaris terecht kon. Alles prima geregeld.




J.W. Schelling uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Alles prima afgehandeld

12-06-2019

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij gehad hebben van onze adviseur, alles prima afgehandeld. Bedankt.




Alie Schellenbach uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Topvent!

11-06-2019

Naast dat Eric Joore een aardige vent is en net als ik recht voor z'n raap, heeft Eric mij een topadvies gegeven! Doordat hij met mij meedacht heb ik nu een betere hypotheek en lagere maandlasten. Topvent!!




Remco Versluis uit Gouda over adviseur Eric Joore

Helder en open in communicatie

08-06-2019

Op zoek naar een goed advies voor wat betreft het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? dan heb je aan Eric Joore een prima kerel. Hij is helder en open in zijn communicatie en komt met goede en praktische tips. inmiddels hebben wij het traject van oversluiten net achter de rug en zijn zeer tevreden met hoe Eric (uiteraard met zijn collega's) het helemaal hebben begeleid. Nogmaals bedankt!




Robert Huisman uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Bijzonder snel

09-05-2019

Eric Joore is een enthousiaste, daadkrachtige en deskundig adviseur. Hij heeft mij geholpen met advies en daarmee werd ik bijzonder snel geholpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden.




Pieter Spooren uit Rosmalen over adviseur Eric Joore

Geknipt voor het vak

04-05-2019

Eric Joore is geknipt voor het vak als adviseur. Hij is vriendelijk, bekwaam en niet opdringerig. Naast zijn correcte verschijning komt hij over als iemand die mensen op maat helpt en altijd bereidt is zaken goed uit te leggen als het nodig is.




Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Een 9,9 omdat niemand perfect is :-)

03-05-2019

Zeer tevreden over uw adviseur Eric Joore. Is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Is aangenaam om zaken mee te doen. Legt alles duidelijk uit Kortom een zeer goede adviseur die zijn vak goed verstaat Doet echt moeite voor zijn klant. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan is het een 9,9 omdat niemand perfect is :).







JC Groene uit Lewedorp over adviseur Eric Joore

Veel kennis en plezierig

29-04-2019

Afspraken liepen als gepland. Veel kennis in huis. Plezierig in omgang.







Ben Overvliet uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

05-04-2019

Uitstekende begeleiding en voldoende back-up.







FV uit Roosendaal over adviseur Eric Joore

Goed en snel geholpen

06-03-2019

We zijn heel goed en snel geholpen. Zeker een aanrader.







Sheila uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Niet opdringerig

15-02-2019

Had plannen de hypotheek over te sluiten ,waar ik door eric joore ben geholpen het was heel prettig om door hem geholpen te worden hij is meedenkend en zeker niet opdringerig vond het heel plezierig om door hem geholpen te zijn.




N. Appel uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Erg aangenaam

01-02-2019

Mijn ervaring met YourHypotheek adviseur was erg aangenaam. Hij kwam betrouwbaar en professioneel over, en de samenwerking was fijn met prima contact!




M.W. Kosior uit Hellevoetsluits over adviseur Eric Joore

's Avonds afspreken ideaal

21-01-2019

De afspraken met onze adviseur vonden elke keer 's avonds plaats, wat voor ons ideaal was. Ook konden we de adviseur makkelijk bereiken en werden onze vragen snel behandeld. We zijn erg blij met de gekregen adviezen en kijken erg uit naar het moment dat we eindelijk in ons huis kunnen gaan wonen. Bedankt voor de hulp bij het regelen van onze hypotheek!




Maaike uit Ridderkerk over adviseur Eric Joore

Bedankt voor alles!

01-01-2019

Gister dan eindelijk de sleutels van ons huis in ontvangst mogen nemen! Eric en Zorica, bedankt voor alles!!!




S. Bashiri uit Tilburg over adviseur Eric Joore

Realistische opties voorgelegd

31-12-2018

Wij hebben Dhr. E. Joore ervaren als een adviseur met voldoende kennis en kan hij deze helder overbrengen, en gebaseerd op onze wensen, realistische opties voorleggen. Zodoende zijn wij overgestapt van hypotheekverstrekker.




Anoniem uit Dinther over adviseur Eric Joore

Dik tevreden

31-12-2018

Wij zijn dik tevreden met de manier waarop Eric ons begeleid heeft bij de oversluiting naar een nieuwe hypotheekverstrekker. In de adviesverlening heeft hij goed rekening gehouden met onze persoonlijke situatie, zodat we onze kinderen de komende jaren onbezorgd kunnen laten studeren. Top!




Dhr. Bogaert uit Zierikzee over adviseur Eric Joore

We kunnen niet anders dan tevreden zijn

28-12-2018

Dhr. Joore heeft ons naar alle tevredenheid van advies voorzien. We hebben onze financiële situatie een stuk duidelijker, in positieve zin. We kunnen niet anders dan tevreden zijn.







Toine en Diana Mies uit Breda over adviseur Eric Joore

Vooral heel eerlijk

04-12-2018

Prima gesprek, vooral heel eerlijk. Laat een goede indruk achter.







Dhr. P.C.Tabbernee uit Hellevoetsluis over adviseur Eric Joore

We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen

01-11-2018

Onlangs heeft Eric Joore onze hypotheek verzorgt zodat wij onze wens in vervulling zagen gaan. Een eengezinswoning met tuin en ruimte voldoende. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Van de adviezen tot aan de afwikkeling bij de notaris. We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen.










Dhr. van Voorst uit Ewijk over adviseur Eric Joore

Hij zorgt voor het product wat het beste bij je past

09-09-2018

Goede ervaring opgedaan met Dhr Joore. In een informele sfeer veel informatie uitgewisseld. Eric weet prima aan te geven waar je op moet letten, en waar je wel en niet moet wezen. Kies niet voor de goedkoopste maar voor het beste totaal plaatje, is zijn motto. Prima samenwerking met Eric. Hij zorgt voor het product wat het best bij je past.








MCW Groenewegen uit Sirjansland over adviseur
Eric Joore

Fijne open gesprekken met duidelijke uitleg

14-10-2018

Eric Joore heeft contact met ons opgenomen n.a.v. onze online aanvraag en wij hebben ook direct met hem een afspraak gepland. Eerste persoonlijke contact vonden wij direct erg toegankelijk en gaf ons de indruk dat hij niet even snel een hypotheekje wilde verkopen. Fijne open gesprekken gehad met duidelijke uitleg en goede adviezen (bv wbt notarissen) en wat de mogelijkheden waren voor ons en wat dus het meest gunstig zou zijn. Ook de vervolgafspraken verliepen fijn. Wij zullen Eric dan ook zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.


Jan en Lilianne Stommels uit Vianen over adviseur
Eric Joore

Op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitleg gekregen

17-08-2018

De hypotheekadviseur Eric Joore is toen langs gekomen n.a.v. onze online aanvraag en hij heeft op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitgelegd wat de mogelijkheden waren om de overwaarde van ons huis te gebruiken om het mogelijk te maken dat onze zoon een hypotheek voor een woning kan krijgen. Tijdens de looptijd van beide hypotheken heeft er een goede communicatie plaatsgevonden. Wij konden hem altijd bellen of een e-mail sturen met onze vragen. Dhr. Eric Joore zouden wij zeker adviseren bij andere personen.


Dhr. van der Linden uit Hoek van Holland over adviseur Eric Joore

Super begeleiding

06-09-2018

Eric joore heeft ons super begeleidt, ik zou hem zeker aanraden.





Van den Burg uit Zoetermeer over adviseur
Eric Joore