Beoordelingen van Eric Joore (Yourhypotheek - E. Joore Advies).
Heeft u reeds ervaring met Eric Joore? Laat dan een beoordeling achter.

Goede en snelle communicatie

17-11-2020

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening die de YourHypotheek adviseur mij gegeven heeft. Doormiddel van goede en snelle communicatie, openheid en een goed aanbod heb ik een goede en nieuwe hypotheek kunnen oversluiten.




Nathalie Schell uit Krimpen aan de Lek over adviseur Eric Joore

Uitstekende kennis van zaken

16-11-2020

Doordat mijn hypotheek bestond uit een aantal aflossingsvrije delen en de datum van aflossen van een deel naderend was, heb ik sinds 2018 contact gezocht met mijn hypotheekverstrekker. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. In 2019 werd een bedrag van een Traditioneel levenhypotheek, dat gekoppeld was aan mijn hypotheek, uitgekeerd. Dit bedrag wilde ik zo snel mogelijk afdragen, opdat ik een deel van mijn hypotheek kon aflossen, maar tot mijn grote ergernis weer geen respons op mijn vragen. Tijd voor een andere adviseur! Ik zat in een stressvolle periode en had professioneel advies nodig. Gelukkig kwam ik in 2020 in contact met de heer Eric Yoore van YourHypotheek, naar wie ik werd verwezen vanwege zijn uitstekende kennis van zaken. Doordat Eric accuraat, snel, eerlijk en deskundig werkt, heeft hij mij excellent begeleid en geadviseerd. In Eric heb ik een vriendelijke persoon leren kennen, die door zijn deskundigheid en persoonlijke aandacht mij op alle fronten heeft bijgestaan met een uitstekende en bij mij passende hypotheek als resultaat. Vanaf het eerste telefoontje tot en met zijn succeswens op de dag van mijn afspraak met de notaris heeft de heer Joore getoond, hoe hoog YourHypotheek Hospitality in het vaandel heeft staan.




Nollery Gilliot uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Gouden tip

14-11-2020

Ik kan Eric Joore van YourHypotheek echt aanraden. Hij is voor ons direct aan het werk gegaan toen wij vroegen om een passende hypotheek voor ons te vinden. Hij gaf bij de aankoop van ons nieuwe huis de gouden tip om zonder voorbehoud te kopen. Ook de tip om meerdere makelaars uit te nodigen en dan pas te kiezen pakte voor ons heel goed uit. Hij is prettig in communicatie via de mail en ook mochten we hem elk moment van de dag bellen met vragen. Eric is voor ons iemand met veel kennis en hij luistert goed naar wat iemand wil en nodig heeft. Prettig hem in de enerverende periode van koop en verkoop van huizen te kunnen consulteren.




Hélène Wilschut uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Sympathiek

14-11-2020

Wij zijn uiterst tevreden met Eric Joore en is een sympathiek persoon. Hij heeft ons voor een wijziging in onze hypotheek een heel goed advies gegeven, heeft ons goed voorgelicht en begeleid. Bovendien was hij altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bovendien altijd op hem terugvallen mocht dit nodig zijn.




Jan en Elly uit Maassluis over adviseur Eric Joore

al ruim 10 jaar

5-11-2020

Eric Joore is een professionele, deskundige adviseur die ons al ruim 10 jaar adviseert in diverse trajecten. Hij kent de markt en de financiële producten erg goed en weet dat eenvoudig, doch reëel, uit te leggen. Wij bevelen hem ten zeerste aan.




Andre en Sylvia uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Volledig

29-10-2020

Zeer tevreden over de heer Eric Joore. Verstrekt volledige informatie, is deskundig en zet zich volledig in voor zijn clienten. Bedankt!




Johan C. van Dam uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Geen onverwachte verrassingen

27-10-2020

Wij zijn via onze buren in contact gekomen met Eric Joore en vanaf het eerste moment verliep dat contact vlot en helder. Je sluit niet iedere dag een hypotheek af en daarom vinden wij het belangrijk dat de informatie hierover zo helder en concreet mogelijk is en er geen onverwachte verrassingen in zitten. Dat is gedurende het hele proces dan ook niet het geval geweest. De verzoeken die we hadden werd snel aan voldaan. We hebben kort gezegd de samenwerking als plezierig en professioneel ervaren en bevelen Eric Joore van harte aan!




M.A. Stanneveld uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Heel snel en professioneel

23-10-2020

Na (teveel) wikken en wegen zijn we bij YourHypotheek terecht gekomen en na onze eerste kennismaking met Eric Joore hebben wij het vertrouwen gekregen om de volgende stap te zetten naar een betere hypotheek. Eric werkt heel snel en professioneel. De toelichtingen zijn uiteraard het belangrijkste onderdeel in deze en hierin heeft Eric ons zeker niet teleurgesteld. Het proces verliep erg vlot, wat op zichzelf aangenaam is. Wij zijn dus alleen maar enorm tevreden en wat ons betreft…een aanrader!




Anoniem over adviseur Eric Joore

Goed inzicht

22-10-2020

Ik heb het als zeer prettig ervaren zoals ik het gesprek met Eric heb gehad. Zijn kennis over de mogelijkheden gaf een goed inzicht van de hypotheek die wij nodig zouden hebben.




Aad Hanson uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Komt afspraken altijd na

21-10-2020

Zeer tevreden over Eric Joore als adviseur. Perfecte service en komt afspraken altijd na. Indien nodig in de toekomst zal ik weer advies bij hem vragen. Eric bedankt voor je advies en dankzij dit advies een mooie besparing in de maandelijkse lasten.




Ruud van Gils uit Geertruidenberg over adviseur Eric Joore

Supersnel geregeld

7-10-2020

Erg tevreden over de service van Eric Joore. Zelf kwam ik er niet uit wat de mogelijkheden waren voor mij. Eric kwam langs en er was ineens een duidelijk inzicht voor de toekomst. Nadat ik toestemming had gegeven om alles te gaan regelen was het ook supersnel geregeld. Zo snel had ik niet durven dromen. Erg dankbaar voor deze snelle service.




Jan Thijs uit Bruinsse over adviseur Eric Joore

Deskundig, eerlijk en open

7-10-2020

Wij hebben een goed en oriënterend gesprek gehad met Eric Joore van Your Hypotheek. Hij was deskundig, eerlijk en open. Uiteindelijk hebben wij gezien onze leeftijd er toch voor gekozen om niet voor een koopwoning, maar voor een huurwoning te gaan.




Anoniem over adviseur Eric Joore

Meer dan tevreden

7-10-2020

Heel veel dank voor het regelen, doorrekenen en adviseren van onze hypotheek. Top gedaan Eric! Wij zijn meer dan tevreden.




Anoniem uit Gemert over adviseur Eric Joore

Goede begeleiding

6-10-2020

Goede begeleiding gehad van Eric Joore bij het oversluiten van de hypotheek. Bedankt voor de bemiddeling!




Jan uit Barendrecht over adviseur Eric Joore

Neemt tijd voor je

29-9-2020

Na aanraden van een vriend in contact gebracht met Eric. Top adviseur die alle opties voorlegt en doorneemt met je. Neemt de tijd voor en is geïnteresseerd in je. Zal hem zeker aanraden!




Sascha uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Bleef geduldig

29-9-2020

Ik ben zeer tevreden over Eric Joore en de andere collega’s van YourHypotheek. Eric heeft erg veel verstand van hypotheken en andere zaken omtrent het kopen van een woning. Eric is zeer goed bereikbaar. Ondanks dat ik een lastige klant was ivm twijfels etc bleef Eric geduldig. Al met al super goede ervaringen met Eric Joore en YourHypotheek.




Karima uit Capelle aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Altijd goed bereikbaar

26-9-2020

Kon snel afspraak maken en dhr Joore was altijd goed bereikbaar en alles netjes afgehandeld.




Wim uit Krimpen aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Bijzonder goed geholpen

22-9-2020

Wij zijn bijzonder goed en zeer snel geholpen door dhr Joore en raden hem bij deze zeker aan bij een ieder die een hypotheek ed nodig heeft. Eric bedankt




Fam. Kattestaart uit Sommelsdijk over adviseur Eric Joore

Formidabel bijgestaan

19-9-2020

de heer Eric Joore heb ik in de hand genomen voor het verzorgen van de aankoop van mijn nieuwe woning en het verzorgen van mijn nieuw hypotheek. Vanaf het begin was er een goeie klik tussen ons. Eric heeft ons op alle fronten formidabel bijgestaan in deze toch stressvolle periode waarin ook nog eens mijn schoonzusvan 57 jaar is overleden. Mede door de inspanningen van Eric hebben wij nu een fantastische nieuwe woning en houden er ook nog eens een vette bankrekening aan over. Eric is open en eerlijk en gaat meer dan 100 % voor de belangen van zijn klant. Ik raad dan ook iedereen aan die een huis wil kopen, de financiering te laten begeleiden door Eric. U zult hier geen spijt van krijgen. Eric vanaf hier nogmaals bedankt voor alle inspanningen die je voor ons hebt geleverd met dit mooie eindresultaat.




Peter en Ingrid Oranje uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Ongelofelijke drive

16-9-2020

YourHypoheek en met name Eric Joore heeft voor mij het onmogelijke waar gemaakt. Met heel vakkundig maatwerk en een ongelofelijke drive kan ik nu gaan genieten van een mooi huis met lage maandlasten.




Arjan Zondervan uit Dirksland over adviseur Eric Joore

Top adviseur

7-9-2020

Onlangs heb ik een huis gekocht en heb daarvoor een voor mij onbekende hypotheekadviseur benaderd. Eric Joore ! Een top adviseur. Het eerste gesprek heeft hij mij uitgelegd tot hoe ver ik kon bieden op een huis gezien mijn financiële positie, zodat ik niet voor eventuele vervelende verrassingen zou komen te staan. Verder heeft hij mij van a tot z geholpen met de verdere aanvraag en verzorging van een hypotheek, Dit met oneindig veel geduld. Hij maakte wat mij betreft sprookjes waar. Dit met veel enthousiasme. Altijd bereikbaar wat ook erg prettig was. En passant haalde hij ook nog wat fouten uit de aangifte inkomstenbelasting, verzorgd door een belastingadviseur. Kortom ik wilde dit graag delen, zodat hij andere cliënten ook blij kan maken met zijn expertise. Ik ben uiterst tevreden en blij en kan u deze hypotheek adviseur zeker aanraden.




Suzanne Insinger uit Vlaardingen over adviseur Eric Joore

Duidelijk en prettig begeleid

3-9-2020

Alles begon met een prettig gesprek waarin de opties werden besproken die voor mij in mijn situatie mogelijk waren. Zaten ook eyeopeners tussen. Vervolgens heel duidelijk en prettig begeleid in het gehele proces van aanvragen. Wie kent een adviseur die je vanaf zijn vakantieadres nog ondersteund of op zondagavond je vragen nog beantwoord? Ik nu wel. Samen met zijn team heeft hij er tot het uiterste voor gezorgd, dat ik op tijd mijn hypotheek geregeld had. Ik kan niet anders zeggen, dat dat ik blij ben hun in de arm te hebben genomen om mij te helpen met mijn hypotheek.




P Iven uit Dongen over adviseur Eric Joore

Soepel en snel

2-9-2020

Uw adviseur Eric Joore heeft de tijd genomen om tijdens het informatie-gesprek alle uitleg te geven die nodig was in een prettige sfeer. Daarna heeft hij snel gehandeld en steeds de 'druk op de ketel gehouden' bij de betrokken partijen (de hypotheek-verstrekker, de taxateur, de notaris en ook mij als klant) om de zaken soepel en snel te laten verlopen. Tijdens zijn vakantie heeft hij gezorgd voor een prima vervanging.




Ingrid van der Wal uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Het klikte meteen

29-8-2020

Wij hebben zelf niet veel verstand van hypotheken. We zochten op internet en kwamen Your Hypotheek tegen. De naam kwam bij ons goed over. Een bericht achtergelaten en de volgende dag werden we gebeld of we een afspraak wilde maken. Twee weken later kwam Eric Joore op bezoek. Het klikte meteen beetje humor tussendoor. We wilden graag het huis verbouwen en dan ook elke m2. We zijn fantastisch geholpen. Er werd rekening gehouden met al onze wensen. En wat wij fijn vonden is de Jip en Janneke taal we hebben er nu ook iets meer verstand van haha. Your Hypotheek en Eric Joore Bedankt voor de goede dienstverlening.




Bart en Christel Link uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Vakkundige hulp

13-8-2020

Zeer tevreden met de vakkundige hulp van Eric. Onze hypotheek hebben we dankzij hem op een voordelige manier kunnen oversluiten. Absoluut een aanrader!




Martijn uit Wateringen over adviseur Eric Joore

Een topper

31-7-2020

Ja ja Eric, vandaag de grote dag. Hartelijk bedankt voor je bemiddeling, wij vinden jou een topper én zeggen het zeker voort! Niet alleen aan onze dochter. hopelijk komt er dan iets uit voor jou. We gaan elkaar vast nog eens zien toch? Hele fijne zomer verder en hartelijke groetjes van ons.




van Kampen uit Voorhout over adviseur Eric Joore

Snelle reactie op al mijn vragen

28-7-2020

Ik heb Eric Joore leren kennen als zeer vakbekwaam, rustig en met een duidelijke uitleg, altijd goed bereikbaar en een snelle reactie op al mijn vragen, ik kan hem een ieder aanbevelen en zal dit ook zeker in mijn eigen omgeving doen. Hartelijk dank voor alles.




Ricky Jungen-Smit uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Heel prettig en persoonlijk

26-7-2020

Heel prettig, goed en op een persoonlijke manier advies gekregen van Eric. Tevens heel erg goed bereikbaar en snel. Niks is te gek. De volgende keer zouden we zo weer contact opnemen voor advies!




Marvin en Isabel uit Capelle aan den IJssel over adviseur Eric Joore

Behulpzaam en betrouwbaar

26-7-2020

We zijn zo ontzettend goed en behulpzaam geholpen! Bij iedere vraag die we hadden kregen we direct antwoord en stond altijd voor ons klaar. Wij zouden iedereen Eric aanbevelen! Een super behulpzame en betrouwbare man.




Krijgsman uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Persoonlijk contact

25-7-2020

Eric heeft ons geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Wij hebben zijn werk en persoonlijk contact als zeer prettig ervaren. Eric is deskundig en heel communicatief. Hij reageert meteen op ontwikkelingen.




Nico en Maria uit Amstelveen over adviseur Eric Joore

Positieve ervaring

24-7-2020

Wij hadden een afspraak met Eric Joore. Een heel fijn gesprek, veel nieuwe inzichten gekregen! Ook fijn dat er heel erg mee gedacht word! Kortom een hele positieve ervaring!




Marieke uit Leiderdorp over adviseur Eric Joore

Makkelijk in communicatie

16-7-2020

Eric heeft ons goed en vakkundig geholpen met onze hypotheek. Rustig alle opties bekeken en gedegen advies gekregen. Erg snel en makkelijk in communicatie.




Frank uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

In eigen omgeving

3-7-2020

Direct na ons eerste gesprek hadden wij een goed "gevoel" met een uitstekende uitleg omtrent onze vraag van financiering. Het tweede gesprek bevestigde dit nog eens een keer, duidelijke uitleg en geen moeilijke bewoordingen, zoals we al n's elders hebben mee gemaakt. Ook het feit dat het in je eigen omgeving besproken kan worden is een voordeel. Met dank en als het zo te pas komt zal het positief worden doorgegeven.




C van den Akker uit Sint-Oedenrode over adviseur Eric Joore

Tot in de puntjes geregeld

30-6-2020

Enorm prettig geholpen door Hypotheek specialist Dhr. Eric Joore. Hij heeft voor ons alles tot in de puntjes geregeld! Vakman!




M a Bleijenberg uit Barendrecht over adviseur Eric Joore

Veel geduld

28-6-2020

Hele fijne ervaring met het afsluiten van de hypotheek. Goede uitleg en veel geduld met ons oudjes van Dhr. Eric Joore. Een aanrader!




Familie van Kampen uit Voorhout over adviseur Eric Joore

Onze belangen stonden voorop

22-6-2020

Wij zijn uitstekend begeleid, geholpen en geïnformeerd bij het oversluiten van onze nieuwe hypotheek door een positieve vriendelijke gedreven professional Eric Joore. Op zaterdag en/of zondag appen of mailen met vragen was bv ook geen enkel probleem. Wij hadden al snel het gevoel dat onze belangen voorop stonden.




Nico Haring uit Maasland over adviseur Eric Joore

Betrokken

13-6-2020

Eric is een betrokken financieel adviseur. Hij denkt mee en geeft tegenspel.




Else uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Snelle acties

3-6-2020

Wij zijn heel te vrede met onze aanvraag voor een hypotheek. Ook door de snelle reactie voor de eerste afspraak waarbij ons is uitgelegd de mogelijkheden. Daarna is er heel snel een offerte van de bank gekomen. Vervolgens is er snel een afspraak met de notaris voor ons gemaakt. Wij zijn zeer te vrede met deze gang van zaken wat betreft de afhandeling. Wij bedanken U voor Uw inzet.




Fam van Ham over adviseur Eric Joore

Ons eerste huis

1-6-2020

Fijne ervaring gehad bij onze aankoop van ons eerste huis. Alles werd duidelijk uitgelegd en alles werd snel geregelt. Reactie snelheid was top. Bedankt voor alles




Carola uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Betere hypotheek

28-5-2020

Fantastisch geholpen met een nieuwe betere hypotheek door Eric Joore, waardoor we eindelijk onze tuin en badkamer kunnen aanpakken.




Sander uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Ontschatbare waarde

27-5-2020

Mijn adviseur, de heer Joore heeft mijn hypotheek een aantal jaren geleden uitstekend geregeld. Twee maanden geleden heeft meneer weer contact opgenomen om te kijken of er mogelijkheden waren om de lasten verder te laten zakken. Meneer Joore heeft het voor elkaar gekregen dat mijn lasten 35% lager werden en ik een bedrag van € 18.000 op mijn rekening kreeg. Dit is waarschijnlijk mijn laatste hypotheek maar wat ben ik blij dat meneer Joore mij de laatste jaren ondersteund heeft. Zijn vakmanschap, zijn kennis en vooral zijn geduld zijn voor mij van onschatbare waarde geweest. Heel heel hartelijk dank.




Diny uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Vol lof

26-5-2020

Eric Joore is een man recht door zee, hij zal je overal mee helpen mij heeft hij geholpen met het vinden van een huis. Goed geadviseerd over de te nemen hypotheek. Ik ben vol lof over hem.




Kees uit Maassluis over adviseur Eric Joore

Een betere toekomst

26-5-2020

Bent u aan het twijfelen over het vinden van een aantrekkelijk geprijsde hypotheek? Misschien wilt u, net als ik, wat overwaarde gaan gebruiken om een fijnere oude dag te krijgen? Bij mij lukte dat niet echt met mijn vorige hypotheek. AOW plus klein pensioen, daarmee kun je geen noodzakelijke kosten voor je huis ophoesten, als je daarnaast ook graag reizen wilt maken en .... nog gezond bent. Toen dacht ik, ik ga eens rondkijken op internet en kwam Eric Joore tegen uit Barendrecht. Hij bleek ook bij mijn vorige werkgever gewerkt te hebben, dat was al grappig. Daarnaast vertelde hij vol enthousiasme over de mogelijkheden voor mij om “wat” geld van mijn overwaarde te gaan gebruiken voor een nieuwe zeer aantrekkelijke hypotheek. Het leek allemaal een droom, zoveel geld? En zo’n laag maandbedrag? Ik kon het niet bevatten en haakte af. Maar .. mijn argumenten voor een betere toekomst bleven borrelen. Ik nam weer contact op met Eric en zei dat hij het in orde mocht gaan maken. Ik kreeg binnen zeer korte tijd een nieuwe zeer aantrekkelijke offerte. Alles helder op papier gezet en ook snel! Want Eric Joore is naast een uiterst vriendelijke man ook secuur, alert, en hij heeft de benodigde informatie liever gisteren dan vandaag, dan kan hij immers voor u aan de slag! Mijn hypotheek is onlangs bij de notaris gepasseerd. Ook hier ging alles perfect. Mijn advies is, aarzel niet langer over een andere hypotheek? U belt gewoon voor Eric Joore en u krijgt de beste hypotheek in zeer korte tijd aangeboden. Het spreekwoord “Geduld is een schone zaak”, sloeg zeker op mij als zijn cliënt. Ik beveel hem van harte aan. En .... Eric Joore is dol op echte chocola. Josephine van den Broeke




Josephine uit Leerdam over adviseur Eric Joore

Goede deal

24-5-2020

Eric is er, in tegenstelling tot banken, voor zijn cliënten. Goed hypotheek advies gehad van Eric. Hij heeft een goede deal voor mij gesloten. Wanneer ik nog eens advies nodig heb zal ik hem zeker raadplegen.




JAM uit Breda over adviseur Eric Joore

Eindelijk gelukt

23-5-2020

We waren al een poos bezig om de hypotheek over te sluiten, telkens kwam er van onze kant iets tussen en moesten we wachten. Eric Joore is er altijd in blijven geloven dat het ging lukken. Nu eindelijk is het voor elkaar en gaan we zeer binnenkort naar de notaris. Eric super bedankt voor je inzet en hulp. En voor de gezelligheid, want die was er ook.




Remco en Marieke uit Zwijndrecht over adviseur Eric Joore

Eerlijk advies

23-5-2020

Na een kort berichtje op de website te hebben geplaatst werd er al snel contact met mij opgenomen door Eric Joore van Yourhypotheek. Een week later hebben wij elkaar ontmoet bij mij thuis en dit was een zeer positieve ervaring. Wij kregen snel inzichtelijk wat er mogelijk was waarbij onze wensen voorop stonden. Een eerlijk advies wat wel en niet kon. Na akkoord te hebben gegeven is er vrijwel continue contact geweest tussen ons als wij vragen hadden. Ook hier werden wij netjes, eerlijk en direct geholpen. Een zeer positieve ervaring die ik zeker aanraad bij anderen. Zeker als je opzoek bent naar een eerlijk en professioneel advies.




Harry uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Ons doel is behaald

22-5-2020

Bericht: Erg tevreden met de dienstverlening van onze hypotheek adviseur Eric Joore. Duidelijke uitleg en informatie. Ook erg tevreden met de communicatie, zoals snelle antwoorden op vragen. Ons doel is behaald.. Zeker aan te raden!




Rustem uit Gorinchem over adviseur Eric Joore

Niet lullen maar poetsen

16-5-2020

Het contact met Eric Joore is zoals wij in het westen vaak zeggen, niet lullen maar poetsen. Hij luistert naar de klant en haalt alles uit de kast om het doel zo dicht mogelijk te benaderen en dit zonder veel bla bla. Eric, bedankt.




Will uit Papendrecht over adviseur Eric Joore

Efficiënt begeleid

15-5-2020

Dit jaar liep de rentevast periode van onze huidige hypotheek af. Eric Joore heeft voor ons de rentes goed in de gaten gehouden, en ons geïnformeerd over het goede moment om toe te slaan. Het hele traject van advisering, opvragen offertes en afwikkeling heeft hij op een zeer efficiënte en prettige manier begeleid. Wij kunnen zijn diensten van harte aanbevelen.




Menno uit Lekkerkerk over adviseur Eric Joore

Duidelijke voorlichting

8-5-2020

Door de heer E. Joore is een duidelijke voorlichting gegeven om onze bestaande hypotheek over te sluiten. Doordat hij een onafhankelijk adviseur is, kan je via hem de hypotheek afsluiten tegen een lage rente. Ik adviseer om hem uit te nodigen voor een gesprek, indien je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of een bestaande hypotheek wilt oversluiten.




Berhard uit Hendrik Ido Ambacht over adviseur Eric Joore

Helder advies

8-4-2020

Eric neemt de tijd om ingewikkelde financiële zaken helder uit te leggen en advies uit te brengen op basis van je wensen, huidige en verwachte toekomstige financiële situatie.




Vincent over adviseur Eric Joore

Direct vertrouwen

27-2-2020

Wij wilden eens zien of we onze hypotheek over konden sluiten met een lagere rente. Via internet vonden wij de heer Joore. De heer Joore is een zeer aimabele man die direct vertrouwen wekt. Hij wees ons op de mogelijkheid de hypotheek te verruimen tegen nagenoeg gelijkblijvende maandlasten en gaf ons meerder opties. Dit schiep voor ons de mogelijkheid om enig achterstallig onderhoud uit te laten voeren en nog een paar leuke zaken te regelen. Hij geeft ruimte en tijd om onze beslissingen weloverwogen te nemen. De heer Joore zet zich in om de benodigde papieren voor ons bij elkaar te krijgen. Wij raden de heer Joore van harte aan.




J.A. Brongers uit Dordrecht over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

24-2-2020

Ik wil langs deze weg Eric Joore bedanken voor de afhandeling van het om zetten van mijn hypotheek. Ben zeer tevreden over de manier waarop alles is verlopen.




Ton uit Bergen op Zoom over adviseur Eric Joore

Prettig geadviseerd

13-2-2020

Dhr. Eric Joore heeft ons op een prettige wijze geadviseerd bij onze zoektocht naar een nieuwe hypotheek. Wij bevelen hem van harte aan.




Norbert en Babs uit Breda over adviseur Eric Joore

Zeker een aanrader!

28-1-2020

Wij hebben met Eric Joore een voortreffelijke adviseur getroffen. Hij is duidelijk, helder en eerlijk. Hij laat je als klant de keuze maken en hij dringt zijn mening niet op. Het hele traject is soepel en vlot gegaan en was hij altijd bereikbaar als je met vragen zat kortom, Eric Joore is zeker een aanrader!




Jan en Marcella uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Zeer tevreden

22-1-2020

Ik ben zeer tevreden hoe alles is verlopen, als iemand advies nodig heeft dan zijn ze bij YourHypotheek.nl aan het juiste adres.




Brochard uit Rijswijk over adviseur Eric Joore

Oprecht, vriendelijk, eerlijk en kundig!

21-1-2020

Eric heeft voor mij verschillende mogelijkheden uitgezocht, is eerlijk en denkt met je mee. Ik vond het prettig dat hij altijd bereikbaar was. Dankzij Eric heb ik straks een mooie keuken. Eric dank je wel!




Mary van Duuren uit Leiden over adviseur Eric Joore

Handelt snel

5-1-2020

De heer Joore heeft kennis van zaken. Adviseert op een prettige manier en handelt snel.




F. van der Hilst uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Gerust hart

2-1-2020

Eric heeft mij enorm geholpen met me hypotheek.... Het is een vriendelijke en behulpzame vent...., als ik met vragen zat kon ik hem altijd belle of appe waarna ik ook altijd een snelle reactie van hem kreeg.... Al met al, je kan het met een gerust hart aan Eric overlaten.




Thijmen uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Kennis van zaken

20-11-2019

Heel tevreden over onze adviseur Erik Joore van YourHypotheek. Iemand die direct zijn afspraken nakomt. Kennis van zaken heeft, goede begeleiding. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.




Jan Pronk uit Gouda over adviseur Eric Joore

Betrouwbare meedenkende financiële adviseur

11-11-2019

Het hele traject ging vlot dankzij Eric zijn approch en adviezen. Ik ben zeer tevreden met Eric, ik zal zeker aanraden als een betrouwbare meedenkende financiële adviseur.




Levi uit Naaldwijk over adviseur Eric Joore

Voortreffelijke adviseur

03-11-2019

Ik heb met Eric Joore een voortreffelijke adviseur getroffen. Hij is duidelijk, helder en eerlijk. De klant laat hij duidelijk de keuze en hij dringt zijn mening niet op. Daarnaast ging het hele traject soepel en vlot en was hij altijd bereikbaar voor vragen...kortom, Eric is zeker een aanrader!




Henk van Gemert uit Kinderdijk over adviseur Eric Joore

Neem zeker weer contact op

24-10-2019

Kreeg gratis uitstekend advies. Wanner op financieel gebied weer advies nodig heb zal ik zeker contact opnemen.




Ary van Krimpen uit Bavel over adviseur Eric Joore

Positief en open gesprek

23-10-2019

Op maandag 21 oktober 2019 een vrijblijvend gesprek gehad met dhr. Joore. Ons werd zeer duidelijk gemaakt wat onze mogelijkheden warenm.m.t.de hypotheek van onze woning. Dhr Joore gaf geen eigen mening, maar de mogelijkheden. Positief en open gesprek. Hij nam er beslist de tijd voor. Dank. Prima!




PWH van Aken uit Spijkenisse over adviseur Eric Joore

Duidelijk, kundig en correct

03-10-2019

Toen wij zochten naar een financieel adviseur hebben we er twee hun zegje laten doen en hebben we uiteindelijk gekozen voor Eric Joore. Waarom? Een paar kernwoorden: duidelijk, ter zake kundig, goede feedback, er boven op zitten, vriendelijk en correct. Kortom: aan te raden!




Ellen Lankhaar uit Goudswaard over adviseur Eric Joore

Opnieuw ingeschakeld na 10 jaar

27-09-2019

Ongeveer tien jaar geleden hebben wij voor het eerst Eric benaderd om ons te helpen met het afsluiten van een hypotheek en was meteen klik. Alles was zo goed geregeld. Wij zijn zo tevreden dat wij hem dit jaar ook weer ingeschakeld om de hypotheekrente te bekijken. Tjaa, hij heeft het weer gedaan het is allemaal gelukt. Klasse.




Inoel Arifin uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Prima betaalbare oplossing

17-09-2019

Wij zijn uiterst tevreden over de inzet van Eric Joore. Hij heeft uitstekend met ons meegedacht en een prima betaalbare oplossing gevonden. Wij kunnen nu gelukkig onze wensen vervullen. Eric nogmaals bedankt!!




Jomar uit Culemborg over adviseur Eric Joore

Fantastisch geholpen!

11-09-2019

Adviseur Eric Joore heeft ons fantastisch geholpen! Van onze vriendin hebben we het telefoonnummer van Hypotheekadviseur Eric Joore gekregen met de mededeling daar eens mee te bellen. Zij was geweldig geholpen en heeft voor haar een enorme lastenverlichting kunnen realiseren. Aanvankelijk vonden wij dat de hypotheek prima was maar waren nieuwsgierig en hebben toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. We zijn blij dat we dit gedaan hebben. Inmiddels zijn onze maandlasten flink naar beneden. Kunnen we een nieuwe keuken aanschaffen, hebben we een hypotheek die overzichtelijk is en de maandlasten staan voor 30 jaar vast! Terwijl we stukken goedkoper uit zijn! Inmiddels is ook mijn broer een tevreden klant en zal en kan ik Eric Joore bij iedereen aanbevelen.




van der Knaap uit Schiedam over adviseur Eric Joore

Heel vriendelijk

15-08-2019

De heer Joore is heel vriendelijk en weet een hele boel over hypotheken te vertellen.




Renzow uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Geeft je het juiste advies

29-07-2019

Goed geholpen door Eric Joore, staat altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Verstaat zijn vak goed en geeft je het juiste advies.




Gerard uit niet nader te noemen plaats over adviseur Eric Joore

Bijzonder bekwaam

19-07-2019

Ik ben erg goed geholpen door meneer Eric Joore. Hij is bijzonder bekwaam, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt echt de tijd voor je. Erg prettig!




J. Koster uit Landsmeer over adviseur Eric Joore

Geweldig geholpen

18-07-2019

Eric heeft mij vanaf het begin tot het einde geweldig geholpen. In de loop der tijd had ik 4 verschillende hypotheken afgeslopen met verschillende looptijden en aflos methoden. Hij heeft van deze wirwar een overzichtelijk geheel gemaakt.




Andrew Bertels uit Nieuw-Lekkerland over adviseur Eric Joore

Bevlogen en deskundig

23-06-2019

Een bevlogen en deskundig iemand. Hij durft je ook wel enthousiast te maken met zijn advies en dit vooral omdat na zijn uitleg pas duidelijk wordt wat er allemaal in jouw specifieke situatie voor mogelijkheden zijn. Hij is perfect de afspraken nagekomen naar de bank en notaris. Voor ons was dat om onze stenen te verzilveren met een overwaarde hypotheek om ons huis 70+proof te maken en nog geld over te houden voor leuke dingen. Nu doen want de rente is abnormaal laag, de overwaarde is hoog en met een adviseur als Eric zijn er alleen maar winnaars!! Het was te gek Eric.




I en B v G uit Nieuwkuijk over adviseur Eric Joore

In ong. 1 jaar terugverdiend

18-06-2019

Ik ben zeer tevreden over hoe dhr Joore van Yourhypotheek de oversluiting van mijn hypotheek heeft geregeld. Het geld wat de bemiddeling kostte ga ik in ongeveer 1 jaar terug verdienen, daarna alleen maar goedkoper uit met de veel lagere rente.Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik bij de goedkoopste notaris terecht kon. Alles prima geregeld.




J.W. Schelling uit Hoofddorp over adviseur Eric Joore

Alles prima afgehandeld

12-06-2019

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij gehad hebben van onze adviseur, alles prima afgehandeld. Bedankt.




Alie Schellenbach uit Utrecht over adviseur Eric Joore

Topvent!

11-06-2019

Naast dat Eric Joore een aardige vent is en net als ik recht voor z'n raap, heeft Eric mij een topadvies gegeven! Doordat hij met mij meedacht heb ik nu een betere hypotheek en lagere maandlasten. Topvent!!




Remco Versluis uit Gouda over adviseur Eric Joore

Helder en open in communicatie

08-06-2019

Op zoek naar een goed advies voor wat betreft het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? dan heb je aan Eric Joore een prima kerel. Hij is helder en open in zijn communicatie en komt met goede en praktische tips. inmiddels hebben wij het traject van oversluiten net achter de rug en zijn zeer tevreden met hoe Eric (uiteraard met zijn collega's) het helemaal hebben begeleid. Nogmaals bedankt!




Robert Huisman uit Bergschenhoek over adviseur Eric Joore

Bijzonder snel

09-05-2019

Eric Joore is een enthousiaste, daadkrachtige en deskundig adviseur. Hij heeft mij geholpen met advies en daarmee werd ik bijzonder snel geholpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden.




Pieter Spooren uit Rosmalen over adviseur Eric Joore

Geknipt voor het vak

04-05-2019

Eric Joore is geknipt voor het vak als adviseur. Hij is vriendelijk, bekwaam en niet opdringerig. Naast zijn correcte verschijning komt hij over als iemand die mensen op maat helpt en altijd bereidt is zaken goed uit te leggen als het nodig is.




Wenneker uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Een 9,9 omdat niemand perfect is :-)

03-05-2019

Zeer tevreden over uw adviseur Eric Joore. Is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Is aangenaam om zaken mee te doen. Legt alles duidelijk uit Kortom een zeer goede adviseur die zijn vak goed verstaat Doet echt moeite voor zijn klant. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan is het een 9,9 omdat niemand perfect is :).







JC Groene uit Lewedorp over adviseur Eric Joore

Veel kennis en plezierig

29-04-2019

Afspraken liepen als gepland. Veel kennis in huis. Plezierig in omgang.







Ben Overvliet uit Den Haag over adviseur Eric Joore

Uitstekende begeleiding

05-04-2019

Uitstekende begeleiding en voldoende back-up.







FV uit Roosendaal over adviseur Eric Joore

Goed en snel geholpen

06-03-2019

We zijn heel goed en snel geholpen. Zeker een aanrader.







Sheila uit Rotterdam over adviseur Eric Joore

Niet opdringerig

15-02-2019

Had plannen de hypotheek over te sluiten ,waar ik door eric joore ben geholpen het was heel prettig om door hem geholpen te worden hij is meedenkend en zeker niet opdringerig vond het heel plezierig om door hem geholpen te zijn.




N. Appel uit Zoetermeer over adviseur Eric Joore

Erg aangenaam

01-02-2019

Mijn ervaring met YourHypotheek adviseur was erg aangenaam. Hij kwam betrouwbaar en professioneel over, en de samenwerking was fijn met prima contact!




M.W. Kosior uit Hellevoetsluits over adviseur Eric Joore

's Avonds afspreken ideaal

21-01-2019

De afspraken met onze adviseur vonden elke keer 's avonds plaats, wat voor ons ideaal was. Ook konden we de adviseur makkelijk bereiken en werden onze vragen snel behandeld. We zijn erg blij met de gekregen adviezen en kijken erg uit naar het moment dat we eindelijk in ons huis kunnen gaan wonen. Bedankt voor de hulp bij het regelen van onze hypotheek!




Maaike uit Ridderkerk over adviseur Eric Joore

Bedankt voor alles!

01-01-2019

Gister dan eindelijk de sleutels van ons huis in ontvangst mogen nemen! Eric en Zorica, bedankt voor alles!!!




S. Bashiri uit Tilburg over adviseur Eric Joore

Realistische opties voorgelegd

31-12-2018

Wij hebben Dhr. E. Joore ervaren als een adviseur met voldoende kennis en kan hij deze helder overbrengen, en gebaseerd op onze wensen, realistische opties voorleggen. Zodoende zijn wij overgestapt van hypotheekverstrekker.




Anoniem uit Dinther over adviseur Eric Joore

Dik tevreden

31-12-2018

Wij zijn dik tevreden met de manier waarop Eric ons begeleid heeft bij de oversluiting naar een nieuwe hypotheekverstrekker. In de adviesverlening heeft hij goed rekening gehouden met onze persoonlijke situatie, zodat we onze kinderen de komende jaren onbezorgd kunnen laten studeren. Top!




Dhr. Bogaert uit Zierikzee over adviseur Eric Joore

We kunnen niet anders dan tevreden zijn

28-12-2018

Dhr. Joore heeft ons naar alle tevredenheid van advies voorzien. We hebben onze financiële situatie een stuk duidelijker, in positieve zin. We kunnen niet anders dan tevreden zijn.







Toine en Diana Mies uit Breda over adviseur Eric Joore

Vooral heel eerlijk

04-12-2018

Prima gesprek, vooral heel eerlijk. Laat een goede indruk achter.







Dhr. P.C.Tabbernee uit Hellevoetsluis over adviseur Eric Joore

We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen

01-11-2018

Onlangs heeft Eric Joore onze hypotheek verzorgt zodat wij onze wens in vervulling zagen gaan. Een eengezinswoning met tuin en ruimte voldoende. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Van de adviezen tot aan de afwikkeling bij de notaris. We zullen en kunnen Eric bij iedereen aanbevelen.










Dhr. van Voorst uit Ewijk over adviseur Eric Joore

Hij zorgt voor het product wat het beste bij je past

09-09-2018

Goede ervaring opgedaan met Dhr Joore. In een informele sfeer veel informatie uitgewisseld. Eric weet prima aan te geven waar je op moet letten, en waar je wel en niet moet wezen. Kies niet voor de goedkoopste maar voor het beste totaal plaatje, is zijn motto. Prima samenwerking met Eric. Hij zorgt voor het product wat het best bij je past.








MCW Groenewegen uit Sirjansland over adviseur
Eric Joore

Fijne open gesprekken met duidelijke uitleg

14-10-2018

Eric Joore heeft contact met ons opgenomen n.a.v. onze online aanvraag en wij hebben ook direct met hem een afspraak gepland. Eerste persoonlijke contact vonden wij direct erg toegankelijk en gaf ons de indruk dat hij niet even snel een hypotheekje wilde verkopen. Fijne open gesprekken gehad met duidelijke uitleg en goede adviezen (bv wbt notarissen) en wat de mogelijkheden waren voor ons en wat dus het meest gunstig zou zijn. Ook de vervolgafspraken verliepen fijn. Wij zullen Eric dan ook zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.


Jan en Lilianne Stommels uit Vianen over adviseur
Eric Joore

Op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitleg gekregen

17-08-2018

De hypotheekadviseur Eric Joore is toen langs gekomen n.a.v. onze online aanvraag en hij heeft op een duidelijke en begrijpelijke wijze uitgelegd wat de mogelijkheden waren om de overwaarde van ons huis te gebruiken om het mogelijk te maken dat onze zoon een hypotheek voor een woning kan krijgen. Tijdens de looptijd van beide hypotheken heeft er een goede communicatie plaatsgevonden. Wij konden hem altijd bellen of een e-mail sturen met onze vragen. Dhr. Eric Joore zouden wij zeker adviseren bij andere personen.


Dhr. van der Linden uit Hoek van Holland over adviseur Eric Joore

Super begeleiding

06-09-2018

Eric joore heeft ons super begeleidt, ik zou hem zeker aanraden.





Van den Burg uit Zoetermeer over adviseur
Eric Joore